BEMÆRK VENLIGST - vores fysiske showroom på Lillebæltsvej i Esbjerg holder lukket hele uge 42 pga. efterårsferie. Du kan naturligvis bestille via vores hjemmeside med dag-til-dag levering alle hverdage i uge 42. ★

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  VinAvisen
  FinansBureauet
  98 points
  Luca Maroni
  Ekstremt blød, sødmefuld og koncentreret frugt

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2014

På lager

119,95 DKK per stk.
99,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

 • Vinstyrke 2
  Kanonvin til spotpris
  Vinhulen
  Rig og spændende sicilianer til en rigtig skarp p...
  Timineri Nero d`Avola 2015

  Timineri Nero d`Avola 2015

  69,95 DKK
  48,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • Fyldig og intens siciliansk Syrah til en skarp pri...
  Timineri Syrah 2015

  Timineri Syrah 2015

  69,95 DKK
  48,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • FinansBureauet
  VinAvisen
  VinHulen
  Så er bestselleren tilbage!
  Baglio Gibellina U..Passimiento 2015

  Baglio Gibellina U..Passimiento 2015

  99,95 DKK
  54,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • VinAvisen
  FinansBureauet
  98 points
  Luca Maroni
  Ekstremt blød, sødmefuld og koncentreret frugt
  Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2014

  Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2014

  119,95 DKK
  99,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2014

Detaljer

Siciliens bedst anmeldte vin

Vinen er produceret af 100% sent-høstet Syrah druer fra Sicilien. Vinmarken er beliggende i Trapani, ca. 150-200 meter over havets overflade, i meget kalkholdig jord. Vinstokkene er mellem 80-90 år gamle og beskæres kraftigt hvert år. De kan derfor ikke producere ikke særlig mange druer, men druer af høj koncentration/kvalitet. Kombiner det med at druerne først er høstet sidst i september, hvor de er tørret meget ind, giver det en urimelig lille produktion pr hektar, men en produktion af virkelig koncentreret druer. Vinen har lagret 12 måneder i rustfri ståltanke, for at bevare de friske og koncentreret frugtnuancer. 14% alkohol.

Vinens elementer

Farven er mørk rubinrød med violet kant. Yderst intense, sødmefulde og komplekse frugtaromaer, med hints af lakrids og krydderier. Vinen er fyldig, med meget bløde tanniner og med en enorm smagspalette af koncentreret sødmefuld frugtlikør, mørke brombær, solbær, lakrids og let peber, som giver en superb oplevelse – og viser hvorfor den er kåret til Siciliens bedste rødvin! Den sødmefulde og meget bløde smag bliver hængende utroligt længe.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server v/ 15-16° grader som meditationsvin uden mad, eller til modne oste. Den kan drikkes nu, men vi anbefaler at gemme den et par endnu for en endnu større oplevelse, hvor lidt af den store frugtsødme har aftaget, og flere nuancer er kommet frem i vinen. Gem den frem til mindst år 2022.

Maravento er en bombe af sødmefuld og ekstrem blød frugt. Fylde og koncentration i perfekt samspil med sødmefulde portvins noter!

Drue
Syrah
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2014
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Sicilien
Website
Lagring
12 måneder i rustfri ståltanke
Drikkes bedst
2016-2022
Det gode liv

5 stjerner

"..En fantastisk vinoplevelse. Den overrasker, imponerer og byder på en sjældent set sødmefuld og kraftfuld eftersmag, som vil imponere selv den mest kritiske vinanmelder....Denne rødvin har samme høje klasse som vinene fra Nativ Srl...du får virkelig meget vin for pengene. Dens sødme, lækre intense fylde og høje frugtkoncentration leder tankerne hen på Ripasso og Amarone....Personligt overvejer jeg stærkt at investere i nogle flere flasker af denne vin. Ikke til nydelse her-og-nu, men til lagring i endnu 4-5 år. Den har så meget uforløst potentiale gemt i sig, at det kunne være spændende, at lade vulkanen udvikle sig, da nye store smagsoplevelser med en mindre sødmefuld overflod af frugtkoncentration, vil skabe en endnu større vinoplevelse."

FinansBureauet

6 stjerner

"Helt sensationel siciliansk Syrah med indbydende næse med overflod af søde kirsebær og den mest silkebløde solmodne mund længe oplevet med intensive mængder solbær, brombær, kirsebær pakket ind i noter af tobak, mokka og lys chokolade. En ægte pleaser. Fantastisk køb til prisen."

Luca Maroni

98 points

Luca Maroni giver denne vin højeste score af alle vine smagt fra Sicilien. Han skriver bl.a.; "koncentration på højeste niveau...En majestætisk vin, af cremet og blød frugt...Stor vin, en af de rigeste og blødeste smagt i år"

VinAvisen

5 stjerner

"Er man til tunge flasker med sødlige rødvins-bamser, så er dette sagen. Men det er unægtelig en flot vin, som ikke kun er til kraftige kødretter, men også anvendelig som meditations-vin."

VinHulen

2 stjerner

"Violet og tæt. Mørk og sødmefuld duft med brombær og enorm fylde. Sødmen er meget tæt i duften suppleret af vanilje. En flig af krydderi pibler frem. Smagen er fed og silkeblød med masser sødme, vanilje, brombær, krydderi og flotte diskrete trænoter. Det er fad, så det smages, men det smager super godt. Der er næppe mange vinelskere, der ikke ville nyde et glas af denne, men det kræver, at man er glad for sødme, vanilje og barrique-stilen. God intensitet i finalen. 2 yderst solide glas."

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

 1. Maravento - super Syrah fra Syditalien anmeldt af Vinelsker d. 11/02/2017
  Din bedømmelse

  Maravento smager bare helt fantastisk. Sødmefuld og intens.

 2. En sødme fuld frugtbombe, der smager af "rigtig" vin. anmeldt af Meier d. 05/12/2016
  Din bedømmelse

  En vin, der glæder de fleste mennesker, som får den serveret.
  Vist har vinen en del sødme, men det er jo netop kendetegnet for sent høstet druer.
  Har tænkt mig at servere den til julemaden og lade den gå til risalamanden også.
  En sand fornøjelse, når gæsterne sige: "Uhm, den smager godt nok dejligt".
  9 ud af 10 er enten ligeglade eller ved ikke noget om, hvad der passer til hvad. Det skal bare smage godt.

 3. Min favorit anmeldt af Else Hansen d. 05/09/2016
  Din bedømmelse

  Dette er min favorit vin. En rigtig god vin som altid skaber glæde om bordet for dem vi servere den til!

 4. Virkelig intens anmeldt af Peter Jørgensen d. 05/09/2016
  Din bedømmelse

  En fantastisk rødvin der er utrolig intens og meget fyldig. Jeg har tidligere fået fortalt at denne var lidt for frugtrig, men for mig er det perfekt - til hygge eller ost - prøv den!

 5. For meget af det søde anmeldt af Rasmus d. 11/08/2016
  Din bedømmelse

  Efter at være blevet begejstret over anmeldelserne måtte den jo prøves. Forventede en klassisk og kraftfuld Primitivo med sødmefuld afslutning - desværre synes jeg, at sødmen kammer over og dominerer for meget. Tenderer dessertvin efter min mening - er mere velegnet som easy going pleaservin efter maden end til maden. Lidt skuffende, desværre.

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse