93 points
Select Wine Challange
98 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen
VinHulen

Montemajor Fletris Appassimento Primitivo Double Oak 2017

Turbo-boostet Primitivo fra Montemajor

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Høj-eksplosiv intensitet i denne super Primitivo!

Montemajor har her lavet en super Primitivo hvor der er skuet op på alle parameter. Ikke nok med at Montemajor i forvejen producerer nogle nok markeds bedste Primitivo`er til prisen, så har denne Primitivo en helt unik intensitet og smag som er kommet frem via sen høstning, appassimento metoden samt dobbelt fadlagring. Alt i alt er dette en turbo-boostet Primitivo fra Montemajor som smager urimelig godt!

Vinen er produceret af 100% Primitivo som først er hånd høstet i oktober, hvor druerne er svundet meget ind og har mistet en stor del af deres most. Den resterende most har sidenhen tørret yderligere en kort periode på vingården. Vinen har fadlagret først 6 måneder i små egetræsfade der har været brugt en gang tidligere, for at modne vinen og derefter 6 måneder på nye amerikanske egetræsfade for at tilføre vinen fad noter som eg, mokka og vanilje.

Frugt, fad og krydret noter i lange baner

Farven er mørk kirsebær rød. Intense aromaer af kirsebær og brombær, samt noter af eg, vanilje, rosiner og mokka. Vinen har en stor fylde, intensitet og krydret sødmefulde mørke frugt frugtnuancer samt flot struktur, der giver modvægt til den meget intense frugt. Eftersmag er fløjlsblød og bliver hængende længe.

P.S. Hæld bare rigeligt i glasset, for efter første mundfuld har du med garanti lyst til mere..!

Server vinen v/ 18-19 grader. Brug den gerne til grillet kød, oksekød, modne oste eller blot som hyggevin.

Denne Fletris Appassimento Double Oak er en turbo-boostet Primitivo fra Montemajor. Her er skruet op for alle parameter. Er du vild med intens frugt, krydret og sødmefulde noter samt en lang og cremet smag, så skal du opleve denne vin..

 

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
6+6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2023
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"De fleste Primitivo-vine er bløde som fløjl og mørke og solbrændte som en indfødt syditaliener. Fletris Appassimento har samme stil, men den gør sig alligevel en anelse mere bemærket, fordi dens krydderier i enden af smagen giver et twist, der vækker smagsløgene op til dåd. Dermed slipper den fri af risikoen for at blive tung og alt for ens med alle de andre Primitivoer fra Puglia. Den har noget ekstra og anderledes at byde på, der gør den lidt mere forfriskende. Både i forhold til at skille sig ud fra mængden, men også rent smagsmæssigt."

Luca Maroni

98 points

"Sensations: this sample shows a maximum concentration, a wine with a strong structure and consistence, that it expresses the taste of a compositional mass so majestic and powerful with harmonious softness. The olfactory prole is wonderful, in which no oenological defect is detected, with the black cherry and the blackberry that unoxidised are wrapped in spices with soft aroma and exceptional fragrance."

Select Wine Challange

93 points

VinHulen

2 stjerner

"Rubinrød. Mørk og let sødmefuld duft med rosin, sveske, blomme og let gummi. Smagen er sødmefuld og blød med blomme, sveske, rosin og let gummi. Rigtig crowdpleaser med saftige noter og stor drikkevenlighed."

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt