NY AMAZING DISCOVERIES SMAGEKASSE! DENNE GANG I SÆRLIG SOMMER UDGAVE KUN MED ROSE OG HVIDVIN! 12 FL FOR KUN 649 KR! LÆS MERE HER

VinAvisen
FlaskeHalsen
98 points
Luca Maroni
EkstraBladet

Montemajor Equinox Campania Rosso Amabile 2017

Senthøstet Aglianico og Piedirosso. Rig og intens - men også fr...

På lager
DKK 79,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
84,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 19%! EN INTENS, SMAGSFULD OG FRUGTRIG VIN. PERFEKT TIL GRILLMAD!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Sent høstet blend fra Campanien!

Vinen er produceret af Aglianico og Piedirosso fra Campanien. Druerne høstes i hånden lige før de bliver overmodne. Vinen har fadlagret 6 måneder i små, et år gamle, egetræsfade.

Equinox betyder jævndøgn, dagen hvor nat og dag er lige lange, og henviser til dagen hvor de tæt på overmodne druer blev plukket (21. september 2017).

Tæt på perfekt! Intensiv smag, men også friskhed og flot struktur!

Farven er dyb rubinrød. Intense og komplekse aromaer af kirsebær, røde frugter og krydderier. En intens og rig vin, som også byder på lidt friskhed og flot struktur. Smagen er afbalanceret og frugtdomineret, med underliggende noter af fad og sødmefulde krydderier. Eftersmagen er blød, lang og vedholdende.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til lam, grillmad – gerne marineret, pasta eller modne oste.

Equinox er en Limited Edition vin fra Montemajor`s . Et super blend af senthøstet Aglianico og Piedirosso. Her får du både intens og rig frugt, men det er balanceret, da vinen også byder på friskhed og flot struktur!

Vin Data
Drue
Aglianico
Piedirosso
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Campania
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2022
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

GODT KØB! "Vin på primært aglianico druen fra Campania. Masser af sorte bær i duften. Animalske toner i smagen med blommer, lakrids og vanilje. Pæn struktur og en krydret afslutning. Spændende køb!"

FlaskeHalsen

6 stjerner

"Den italienske producent Montemajor skaber næsten guld, uanset hvad de hælder på flaske. Her er det en blanding af druerne Aglianico og Piedirosso, og det giver en meget mørk vin, der næsten er sort i glasset. Duften er blød og næsten grød-agtig med solmodne og mørke frugter, og det giver en aldeles charmerende stil for flertallet af danske vinnydere. For smagen er ligeledes tyk af sødmefulde frugter, og den rammer på en balanceret måde lige ned i den stil, som rigtig mange danskere foretrækker i de mørke måneder."

Luca Maroni

98 points

VinAvisen

5 stjerner

"Lækker rødvin med en læskende, frugtagtig smag med fin krydring og gode tanniner. I smagen sommerfrugter, kirsebær og fint integrerede fadnoter. Lang eftersmag. Vinen er lavet på druerne Aglianico og Piedirosso."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt