Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Montedidio Regia Maesta Nero d`Avola 14 2015 Montedidio Regia Maesta Nero d`Avola 14 2015

Montedidio Regia Maesta Nero d`Avola 14 2015

På lager

99,95 DKK per stk.
79,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Montedidio Regia Maesta Nero d`Avola 14 2015

Detaljer

Fylde, frugt, sødmefulde nuancer og syre i perfekt samspil

Denne Sicilianske rødvin er produceret af 100% Nero d`Avola. Efter endt vinifikation lagrer vinen videre i ståltanke i 12 måneder, inden vinen tappes og lagrer videre på flaske i vinkælderen hos Montedidio.

Farven er mørk. Frugtrige aromaer af modne kirsebær, vanilje og krydderier. Smagen er fyldig, sødmefuld og domineret af modne kirsebær. Man fornemmer de underliggende krydderier af mokka og chokolade. Der er en flot syre i vinen som er godt afstemt til den sødmefulde frugt og sikre balance i vinen. Eftersmagen er lang.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til lam, gryderetter, grillmad eller modne oste. Ilt gerne vinen 30 min inden servering.

Fyldig og sødmefuld Nero d`Avola fra Sicilien. Et godt køb til prisen.

Drue
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montedidio
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Sicilien
Website
Lagring
12 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2019
EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. Varme krydrede toner i duften. Sødmefulde kirsebær, krydderier og vanilje i smagen. Let tørt tanninbid og en lang frugtig afslutning."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Så er der dømt siciliansk lækkerbisken. Nero d’Avola-druen, der er noget af en kæledægge på Sicilien præsterer noget af sit bedste i denne priskategori, og den lader sig også rive lidt med af smagsintensiteten, med lidt mere syre, end vi er vant til. Det er en meget mørk vin, der er meget blød i sin smag. Samtidig med, at den er blød og ganske let at gå til, så har den også en stor fylde, der modspilles af en fin syrlig snert, der river let i ganen og sikrer, at det ikke bliver ren fløjl og marmelade. Balancen er vidunderlig, og Regio Maesta kan være stolte over, at denne Nero d’Avola er blandt husets – og øens – bedste vine i denne prisklasse."

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse