EkstraBladet
FlaskeHalsen

Montedidio Regia Maesta Nero d`Avola 14 2015

Endnu en populær vin fra Montedidio

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kalvekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Fylde, frugt, sødmefulde nuancer og syre i perfekt samspil

Denne Sicilianske rødvin er produceret af 100% Nero d`Avola. Efter endt vinifikation lagrer vinen videre i ståltanke i 12 måneder, inden vinen tappes og lagrer videre på flaske i vinkælderen hos Montedidio.

Farven er mørk. Frugtrige aromaer af modne kirsebær, vanilje og krydderier. Smagen er fyldig, sødmefuld og domineret af modne kirsebær. Man fornemmer de underliggende krydderier af mokka og chokolade. Der er en flot syre i vinen som er godt afstemt til den sødmefulde frugt og sikre balance i vinen. Eftersmagen er lang.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til lam, gryderetter, grillmad eller modne oste. Ilt gerne vinen 30 min inden servering.

Fyldig og sødmefuld Nero d`Avola fra Sicilien. Et godt køb til prisen.

Vin Data
Drue
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montedidio
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Sicilien
Lagring
12 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2019
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. Varme krydrede toner i duften. Sødmefulde kirsebær, krydderier og vanilje i smagen. Let tørt tanninbid og en lang frugtig afslutning."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Så er der dømt siciliansk lækkerbisken. Nero d’Avola-druen, der er noget af en kæledægge på Sicilien præsterer noget af sit bedste i denne priskategori, og den lader sig også rive lidt med af smagsintensiteten, med lidt mere syre, end vi er vant til. Det er en meget mørk vin, der er meget blød i sin smag. Samtidig med, at den er blød og ganske let at gå til, så har den også en stor fylde, der modspilles af en fin syrlig snert, der river let i ganen og sikrer, at det ikke bliver ren fløjl og marmelade. Balancen er vidunderlig, og Regio Maesta kan være stolte over, at denne Nero d’Avola er blandt husets – og øens – bedste vine i denne prisklasse."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt