Montecappone Verdicchio Classico 2017

Frisk, sprød og med en let underliggende sødme

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Frisk og sprød Verdicchio

Produceret af 100% Verdicchio fra bakkerne omkring Castelli di Jesi. Her er jorden meget leret og der er en del kalksten. Druerne er høstet ved modenhed i slutningen af september og har siden lagret sur-lie i 4 måneder. Vinen er kun lagret i ståltanke så Verdicchio druens frisk- og sprødhed får lov til at vise sig bedst muligt.

Farven er lys strågylden. Intense og frugtrige aromaer af især søde æbler og citrus. I smagen er vinen sprød, frisk og med en fin fylde. Frugten er let sødmefuld, men en afstemt syre holder det sammen. Vinen slutter i en blød og frugtrig eftersmag.

Server vinen v/ 10-12 grader, og gerne til f.eks. pastaretter med lette saucer, fjerkræ med grønt, eller som en frisk og velsmagende aperitif.

Dette er muligvis standartvinen fra Montecappone, men når producenten er verdens bedste producent af Verdicchio er der intet standart over dette. Frisk, sprød og en let underliggende sødme smager bare lækkert.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montecappone
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Marche
Lagring
3 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
Om producenten

Montecappone

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt