Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×
VinAvisen
99 points
Luca Maroni
90 points
Vinhulen Points
Smag På Vin
FlaskeHalsen
Houlberg Vinblog

Montecappone Tabano Bianco Marche IGT 2020

Kåret til Italiens bedste hvidvin

På lager
DKK 79,95

Pris: Før: 119,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
85,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 33%! FRISK, LET CREMET, KOMPLEKS OG FRUGTRIG TOP HVIDVIN!

Denne Tabano Bianco er en helt fantastiske hvidvin, som vil være den perfekte ledsager til fisk, skaldyr eller fjerkræ. ⭐⭐⭐⭐⭐ Topanmeldt af Luca Maroni og forbrugerne - og topanmeldt af næsten alle danske anmeldere i alle tidligere årgange. Dette er super høj kvalitet. Lige nu sælges Tabano til en vanvittig lav pris. Billigste pris nogensinde.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Tabano er en fantasisk vinoplevelse!

Vinen er produceret af primært Verdicchio, og blended med de mere aromatiske Sauvignon Blanc og Muscat druer. Alle druerne er håndhøstet ved optimal modenhed, og der er sorteret kraftigt i druerne. De forskellige druer bearbejdes hver for sig, og druerne gærer uden skind i 4 uger, herefter blendes vinen og den lagrer på flaske indtil den er drikkemoden. Mixet af sprødhed og elegance fra Sauvignon Blanc, intens frugt fra Muscat, og mineralitet og friskhed fra Verdicchio giver en sublim hvidvin i fuld balance.

Vinens elementer

Farven er strågylden og med flotte reflekser. Særdeles intense aromaer af fyldig, let sødmefuld frugt, hyldeblomst, ananas, citrus og hvide blomster. Smagen er medium-fyldig, liflig og med intens frugt, som er perfekt afstemt med afbalanceret syre der holder vinen rank og sprød. En sublim hvidvin som spiller på utroligt mange tangenter.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen v/10-12° grader, til fisk og skaldyr, sushi, diverse forretter, lettere retter med fjerkræ eller som en perfekt aperitif på terrassen.

Tabano er en perfekt kombination af frugtrig Muscat, elegance fra Sauvignon Blanc og mineralitet fra Verdicchio - og det giver en læskende, rig og særdeles sprød vin. Bravo!

Vin Data
Drue
Muscat
Sauvignon Blanc
Verdicchio
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montecappone
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marche
Lagring
4 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2021-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Anmeldelse af årgang 2019 "Skal det være let løbende, nemt at nyde og score toppoint på alle skaler for charme, sommerflirtende glimt i øjet og evnen til at være den iskolde ledsager til de varme aftener, så er Montecappone leveringsdygtig i et blændende blend til anledningen. Det her er en sammensætning af Muscat, Sauvignon Blanc og Verdicchio, og det er en vin, der formår at sætte de smagfulde charmedruer op mod hinanden, så de understøtter de enkelte karaktertræk bedst muligt. Det er blødt, der er masser af moden hvid frugt, og det er fyldt med saftige og blide noter, der gør det enormt nemt at gå til og nemt at nyde. Enkelte vil måske savne lidt flere udfordringer og enkelte vil måske finde det for blødt og sødmefuldt. Men langt, langt de fleste vil have svært ved – om de vil indrømme det eller ej – at modstå den charme og lækkerhed, som denne vin byder på."

Luca Maroni

99 points

.

Smag På Vin

5 stjerner

Anmeldelse af årgang 2019 "Det er ikke mere end et par måneder siden, jeg sidst havde besøg af Tabano fra Montecappone. Men den skal være mere end velkommen igen, og især når den er mindst lige så fremragende som sidst. Og 2019 minder nemlig meget om 2018’eren. God fylde i den frugtige aroma, hvor hverken Muscat eller Sauvignon Blanc fornægter sig. Ferskner, orangeskal, moden melon og hyldeblomst. Frugtsødmen giver den noget fylde i munden, der har grønne æbler, banan, ananas, lime og hyldeblomst igen. Let syre med et svagt bittert prik og en ren og lang eftersmag. Meget charmerende – og som 2018’eren en sand fornøjelse."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

Anmeldelse af årgang 2019 "Kompleks og meget lækker hvidvin med en insiterende sødme. Den er lavet på forskellige druer, og man fornemmer umiddelbart druen Muscat. Men der er også Sauvignon Blanc og ikke mindst Verdicchio i vinen."

Vinhulen Points

90 points

"Lys strågul. Duften er frisk og frugtet med citrus, ananas og en undertone af moden pære. Dejlig intens duft. Smagen er blød og rund med citrus, ananas, moden pære og let sødme sammen med frisk frugtsyre og passende bid. Fyldig og velsmagende med stor behagelighed og fin længde."

Houlberg Vinblog

5 stjerner

Anmeldelse af årgang 2019 "Meget frisk og blomsterrig næse ... minder ret meget om 2018'eren med melon, fersken, ananas og lidt multifrugtjuice, masser af tropisk frugt, nogle grønne, fyldige og halvsøde noter, røg og så en fin, rank, slank syre, meget subtil og elegant.

I munden har vinen som 2018'eren mange lag, som langsomt kommer væltende op af glasset. Der er noget fandenivoldsk over smagen, både god intensitet, en let bitter syre, som giver vinen rank ryg. Der er syrlige æbler, lemon, grape, lidt grillede citroner, et godt bundtræk uden at blive opulent, men er frisk, nærmest opkvikkende med en gin/tonic bitterhed i eftersmagen ... og hvor er jeg egentlig begejstret for denne kamæleon."

Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Montecappone

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt