HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×
VinAvisen
99 points
Luca Maroni
Smag På Vin
FlaskeHalsen

Montecappone Tabano Bianco Marche IGT 2018

Kåret til Italiens bedste hvidvin

Ikke på lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Tabano er en fantasisk vinoplevelse!

Vinen er produceret af primært Verdicchio, og blended med de mere aromatiske Sauvignon Blanc og Muscat druer. Alle druerne er håndhøstet ved optimal modenhed, og der er sorteret kraftigt i druerne. De forskellige druer bearbejdes hver for sig, og druerne gærer uden skind i 4 uger, herefter blendes vinen og den lagrer på flaske indtil den er drikkemoden. Mixet af sprødhed og elegance fra Sauvignon Blanc, intens frugt fra Muscat, og mineralitet og friskhed fra Verdicchio giver en sublim hvidvin i fuld balance.

Vinens elementer

Farven er strågylden og med flotte reflekser. Særdeles intense aromaer af fyldig, let sødmefuld frugt, hyldeblomst, ananas, citrus og hvide blomster. Smagen er medium-fyldig, liflig og med intens frugt, som er perfekt afstemt med afbalanceret syre der holder vinen rank og sprød. En sublim hvidvin som spiller på utroligt mange tangenter.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen v/10-12° grader, til fisk og skaldyr, sushi, diverse forretter, lettere retter med fjerkræ eller som en perfekt aperitif på terrassen.

Tabano er en perfekt kombination af frugtrig Muscat, elegance fra Sauvignon Blanc og mineralitet fra Verdicchio - og det giver en læskende, rig og særdeles sprød vin. Bravo!

Vin Data
Drue
Muscat
Sauvignon Blanc
Verdicchio
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montecappone
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marche
Lagring
4 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Denne italienske hvidvin fra Marche er en enormt charmerende, blød og imødekommende oplevelse. Skabt på de tre druesorter Muscat, Sauvignon Blanc og Verdicchio er det en hvidvin, der har en masse smagsnuancer, der både rammer de sødmefulde og de let krydrede noter. Det gør den til et oplagt valg til fiskeretter og andre lyse herligheder, der ofte præger forårsbordene. Der er relativt markante noter af Sauvignon Blanc-træk som fersken og pære mod slutningen, og det er med til at gøre oplevelsen til en alsidig, bred og vidunderlig én af slagsen. Den er måske ikke så rasende nuanceret, at feinschmeckeren vil klappe hænderne sammen i udelt begejstring, men den giver smæk for skillingen til dem, der gerne vil have noget tilgængeligt, der samtidig går lidt ud over det sædvanlige."

Luca Maroni

99 points

"..A great wine. So vibrant. Intense, like the best apple you will ever taste. Excellent concentration. One of Marche’s best wines ever. Hats off.”

Smag På Vin

5 stjerner

"Den her er de sluppet ganske godt afsted med. Frugtige noter af fersken, orangecitrus og let blomstret hyld. I munden har vi både en lille fedme og noget frugtsødme, der er vejet af med en fin syre. Nu noter med mere eksotiske indslag af ananas, sød banan, lime og mere hyldeblomst fra Sauvignon Blanc’ens visitkort. Let at forstå, nem at drikke og en sand fornøjelse."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Lækker hvidvin på druen Verdicchio med lidt Sauvignon Blanc og Muscat. I den let cremede vin er der noter af eksotiske frugter, fersken, mango og ananas - og lidt hyldeblomst. God, lang eftersmag."

Om producenten

Montecappone

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt