Super tilbud på 6-dobbelt guldvinder til kun 49,95 kr! Klik her for at læse mere

99 points
Luca Maroni

Montecappone Tabano Bianco Marche IGT 2018

Kåret til Italiens bedste hvidvin

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Tabano er en fantasisk vinoplevelse!

Vinen er produceret af primært Verdicchio, og blended med de mere aromatiske Sauvignon Blanc og Muscat druer. Alle druerne er håndhøstet ved optimal modenhed, og der er sorteret kraftigt i druerne. De forskellige druer bearbejdes hver for sig, og druerne gærer uden skind i 4 uger, herefter blendes vinen og den lagrer på flaske indtil den er drikkemoden. Mixet af sprødhed og elegance fra Sauvignon Blanc, intens frugt fra Muscat, og mineralitet og friskhed fra Verdicchio giver en sublim hvidvin i fuld balance.

Vinens elementer

Farven er strågylden og med flotte reflekser. Særdeles intense aromaer af fyldig, let sødmefuld frugt, hyldeblomst, ananas, citrus og hvide blomster. Smagen er medium-fyldig, liflig og med intens frugt, som er perfekt afstemt med afbalanceret syre der holder vinen rank og sprød. En sublim hvidvin som spiller på utroligt mange tangenter.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen v/10-12° grader, til fisk og skaldyr, sushi, diverse forretter, lettere retter med fjerkræ eller som en perfekt aperitif på terrassen.

Tabano er en perfekt kombination af frugtrig Muscat, elegance fra Sauvignon Blanc og mineralitet fra Verdicchio - og det giver en læskende, rig og særdeles sprød vin. Bravo!

Vin Data
Drue
Muscat
Sauvignon Blanc
Verdicchio
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montecappone
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Marche
Lagring
4 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
Luca Maroni

99 points

"..A great wine. So vibrant. Intense, like the best apple you will ever taste. Excellent concentration. One of Marche’s best wines ever. Hats off.”

Om producenten

Montecappone

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt