Montecappone Federico II A.D. 1194 Superiore DOC 2015

Sådan skal en god Verdicchio smage

Ikke på lager
DKK 71,10
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
76,10 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Produceret af 100% Verdicchio fra Castelli di Jesi, hvor jorden er meget leret og kalkholdig. Druerne kommer fra særligt udvalgte vinmarker med et forholdsvis lavt udbytte. Druerne er høstet ved modenhed i slutningen af september og der er kun anvendt de bedste druer. Vinen har lagret sur-lie i 5 måneder i ståltanke, som hjælper med at bevare de sprøde aromaer fra Verdicchio druen.

Farven er strågylden, med let grønne nuancer. Intense og frugtrige aromaer af tropisk frugt, golden delicious æbler, anis og citrus. Smagen er blød og varm, med understøttende livlig syre og mineralsk smag. Eftersmagen er rig og blød.

Server vinen v/ 10-12 grader, og gerne til f.eks. pastaretter med lette saucer, fjerkræ, bagt fisk, skaldyrssalat eller som en frisk og velsmagende aperitif.

En flot og velsmagende Verdicchio Superiore, med blød og rig frugt, og underliggende syre og mineralsk smag. Sådan skal en god Verdicchio smage.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montecappone
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Marche
Lagring
5 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2016-2019
Anmeldelser
Om producenten

Montecappone

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt