KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
92 points
Flaskehalsen Point

Mont Clou Chardonnay Sur Lie 2022

Fadlagret, cremet og lækker Chardonnay fra Spanien.

På lager
DKK 59,95

Pris: Før: 79,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
65,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 24%! FADLAGRET CHARDONNAY. CREMET OG SMAGSFULD.

Mont Clou byder på lækker, cremet Chardonnay, som foruden sig dejlige rige frugt, byder på elegant syre og lækre fadnoter. Det her smager bare af langt mere end det koster. Den store ⭐⭐⭐⭐⭐ Dobbelt-Guldmedalje ved Bacchus 2022 og ⭐⭐⭐⭐⭐ 92 points vidner om høj kvalitet til en super pris

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Fadlagret, cremet og lækker Chardonnay

Vinen er produceret af 100% Chardonnay fra højtliggende vinmarker i Somontano regionen. Druerne blev plukket om natten i midten af august, hvor druerne var optimalt modne. Efter afstilkning og let presning, fandt gæringen sted i epoxybelagte cementtanke ved 14-16ºC. Efter gæringen blev vinen lagret sur lie i 4 måneder, primært i franske egetræsfade og en mindre del i rustfri ståltanke.

Farven er lys strågylden. Attraktive aromaer i duften af fersken, citrus og gule æbler samt hints af vanilje, farin og kardemomme fra fadlagringen. Smagen er cremet, fyldig og saftig, med masser af smag og med en vedvarende finish.

Server vinen v/ 8-9 grader. Prøv den til retter med grillet fisk, kylling eller pasta - eller en god jordskok eller hummersuppe. Kan også drikkes uden mad.

Denne Mont Clou er en super smagsfuld, cremet og balanceret Chardonnay fra det nordlige Spanien. Du får svært ved at finde mere spændende Chardonnay til denne pris!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Trenza
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Somontano
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

92 points

Anmeldelse af årgang 2021 - "Det er sjældent at smage en så blid Chardonnay, der som denne er lagret ‘sobre lías’ eller ‘sur lie’ på fransk. Det betyder lidt firkantet, at vinen har lagret på de døde gærceller, og det giver ekstra pondus, nuancer og dybde i smagen. Ofte bliver det lidt for meget til min smag, men Mont Clou har ramt en balance, der sidder lige dér, hvor jeg bedst kan lide den. Dybden er tilstede, men det går ikke ud over friskheden og den ærlige frugt. Det er charmerende, nemt at gå til – men alligevel fyldt med spændende nuancer og med flere lag i smagen. Rigtig flot Chardonnay til prisen."

Medaljer

Dobbelt Guldmedalje ved Bacchus International Competition

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt