VinAvisen
98 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen

Molto Forte Rosso 2018

Vinkup! Fedmefuld, generøs og silkeblød vinoplevelse!

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Endnu et vinkup fra Emilia Romagna regionen

Vinen er produceret af 50% Barbera og 50% Merlot fra vinmarker i Villo di Vigolzone i Emilia-Romagna regionen. 30% af vinen er fra druer der først er høstet sent i oktober, hvor de naturligt er tørret ind, hvilket giver sødme og intensitet til vinen. Den resterende vin er høstet i midt september. 50% af vinen i ståltanke og de resterende 50% lagrer i nye små franske egetræsfade. I alt 10 måneders lagring, inden vinen kommer på flasker og er klar til salg.

Smagsfuld og blød rødvin fra tørret druer

Mørk rubinrød farve. Intense og frugtrige aromaer af modne røde bær, krydderier og vanilje. Smagen er blød, sødmefuld og med lækker fedme. I smagen finder man røde bær, blommer og fadnoter af mokka, ristet eg og vanilje. Perfekt afstemt syre og modne tanniner sikre lidt friskhed, som et flot modspil til den silkeblød og frugtrig smagsoplevelse.

Server vinen v/ 17-18 grader nu eller inden for de næste par år. Molto Forte er en perfekt ledsager til oksekød, gryderetter, smagsfulde pastaretter, grillmad eller modne oste. Den er også en oplagt meditations vin.

Mød Molto Forte. Et stort, rigt og blødt bekendtskab. Ham her kunne meget sandsynligt blive din nye bedste ven, for han er umulig ikke at holde af…!

Vin Data
Drue
Barbera
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
10 mdr delvist fad og stål
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

4 stjerner

"Molto Forte er ikke som sådan en vin, der skal imponere med en masse nyskabende lirumlarum. Den skal gøre det, den er bedst til – nemlig at behage og skabe umiddelbar nydning. Det klarer den til fulde med sin dejligt bløde, rare og pleasende stil, der er aldeles ukompliceret og går problemfrit lige i ganen. Det er ikke super spændende, men formålet er også at levere en vin, der gør sig godt til almindeligt vin-nysgerrige, der ikke stiller krav om mirakler. En rar vin der leverer rigtig flot med bløde frugter og afstemte krydderier, der gør den ganske attraktiv til sit prisskilt."

Luca Maroni

98 points

VinAvisen

5 stjerner

"Molto Forte - Meget Kraftig. Denne rødvin bærer med rette sit italienske navn. Den har en kraftig, let røget smag med god krydring og ret megen sødme. I smagen noter af mørke bær - kirsebær - samt kaffe og vanille. Den femte stjerne får den for prisen ved seks flasker."

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt