VinAvisen
98 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen

Molto Forte Rosso 2017

Vinkup! Fedmefuld, generøs og silkeblød vinoplevelse!

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Ny fantastisk rødvin fra Emilia Romagna regionen

Vinen er produceret af 50% Barbera og 50% Merlot fra vinmarker i Villo di Vigolzone i Emilia-Romagna regionen. 30% af vinen er fra druer der først er høstet sent i oktober, hvor de naturligt er tørret ind, hvilket giver sødme og intensitet til vinen. Den resterende vin er høstet i midt september. 50% af vinen i ståltanke og de resterende 50% lagrer i nye små franske egetræsfade. I alt 10 måneders lagring, inden vinen kommer på flasker og er klar til salg.

Smagsfuld og blød rødvin fra tørret druer

Mørk rubinrød farve. Intense og frugtrige aromaer af modne røde bær, krydderier og vanilje. Smagen er blød, sødmefuld og med lækker fedme. I smagen finder man røde bær, blommer og fadnoter af mokka, ristet eg og vanilje. Perfekt afstemt syre og modne tanniner sikre lidt friskhed, som et flot modspil til den silkeblød og frugtrig smagsoplevelse.

Server vinen v/ 17-18 grader nu eller inden for de næste par år. Molto Forte er en perfekt ledsager til oksekød, gryderetter, smagsfulde pastaretter, grillmad eller modne oste. Den er også en oplagt meditations vin.

Mød Molto Forte. Et stort, rigt og blødt bekendtskab. Ham her kunne meget sandsynligt blive din nye bedste ven, for han er umulig ikke at holde af…!

Vin Data
Drue
Barbera
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
10 mdr delvist fad og stål
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Jeg smagte denne vin i efteråret – også i årgang 2017. Der oplevede jeg en fornuftig vin, der dog også manglede at falde til ro i flasken. Nu, hvor den har fået lov at ligge nogle måneder, har den opnået det, jeg forventede dengang, nemlig at smagen er blevet mere afstemt. Kuløren er flot, og den har en lækker frugtig smag med modne bær og frugter. Den er som en frisk syditaliener med sin bløde og rare kant i smagen, og det gør den til en vin, der bestemt er anbefalelsesværdig til prisen."

Luca Maroni

98 points

VinAvisen

5 stjerner

"Molto Forte - Meget Kraftig. Denne rødvin bærer med rette sit italienske navn. Den har en kraftig, let røget smag med god krydring og ret meget sødme. I smagen noter af mørke bær - kirsebær - samt kaffe og vanille. Den femte stjerne får den for prisen"

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt