SUPER VALUE SMAGEKASSE MED 12 FL FOR KUN 499 KR. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
Anders Halskov-Jensen
EkstraBladet

Mil Caminhos Tinto 2021

Essencen af Value For Money!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Kalvekød
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
  • Salat
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Saftig og balanceret 4-dobbelt prisvinder!

Udforsk Portugals vinrigdom med denne skønne rødvin fra Lissabon. Vinen er lavet på et dejligt blend af Touriga Nacional, Syrah samt Castelao. Vinen fermenteres i rustfri ståltanke og lagres kun kort på disse tanke for at bevare den friske frugt.

En dyb granatrød farve i glasset. Duften af mørke bær og subtile krydderier danser i harmoni og inviterer til en smagsoplevelse, der er både varm og kompleks. De modne tanniner giver en silkebløde struktur, som balancer perfekt med den friske syre, efterlader en vedvarende fornemmelse af nydelse.

Server ved 16 til 18 grader. Dette er en perfekt vin til grillmaden af f.eks. kylling, kalvekød eller svinekød. Ligeledes en oplagt ledsager til pasta, paella eller en god pizza.

"Oplev en imponerende høj kvalitets vinoplevelse uden at sprænge budgettet. Denne prisvenlige vin forener en flot smagsprofil med en overraskende overkommelig pris. Det her er Value for Money når det er bedst!"

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner EkstraBladet
"GODT KØB (v/ prisen 79 kr). Meget ligefrem, med en friskhed der virkelig klæder vinen. Imødekommende med en flot saftig afslutning."
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner VinAvisen
"Imødekommende og let drikkelig vin med god frugt, en fin krydring og en tilpas frugtsødme. Vinen slutter blødt og rundt og med en fin lille syre."
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner Anders Halskov-Jensen
"Næsen er kraftig med duft af blåbær, brombær, læder og vanilje. Saftig, krydret og stram mund med blide tanniner og et afmålt strejf af sødme. Vi drikker alt for lidt portugisisk vin"
⭐⭐⭐⭐⭐ BEST BUY WineEnthusiast
"BEST BUY (v/ prisen 10$, svarende til ca 69 kr). This lightly textured wine has acidity, black-currant flavors and a succulent character. It is ready to drink."

Vin Data
Drue
Castelao
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Quinta de São Sebastião
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Lissabon
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Anders Halskov-Jensen

5 stjerner

"Næsen er kraftig med duft af blåbær, brombær,læder og vanilje. Saftig, krydret og stram mund med blide tanniner og et afmålt strejf af sødme. Vi drikker alt for lidt portugisisk vin"

EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. Meget ligefrem, med en friskhed der virkelig klæder vinen. Imødekommende med en flot saftig afslutning." (v/ prisen 79 kr)

VinAvisen

5 stjerner

"Imødekommende og let drikkelig vin med god frugt, en fin krydring og en tilpas frugtsødme. Vinen slutter blødt og rundt og med en fin lille syre."

Wine Enthusiast

BEST BUY points

"BEST BUY. This lightly textured wine has acidity, black-currant flavors and a succulent character. It is ready to drink." (v/ prisen 10$, svarende til ca 69 kr)

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt