Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    90 points
    Wine Orbit
    FlaskeHalsen
    Frisk og med aromaer af bl.a. tropisk frugt, græs...

Sunday Bay Marlborough Sauvignon Blanc 2016

På lager

99,95 DKK per stk.
79,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Sunday Bay Marlborough Sauvignon Blanc 2016

Detaljer

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand. Gæret og lagret kortvarigt udelukkende i ståltanke, for at bevare friskheden i vinen.

Farven er let stråfarvet med grønne reflekser. Aromaer af tropisk frugt og grapefrugt samt lette noter af krydderier og græs. Vinen er frisk, fokuseret og med fin fylde. Smagen domineres af tropisk frugt samt citrus og passiosfrugt. Spændende og vedvarende eftersmag med mineralske noter.

Server vinen v/ 10-12 grader. Gerne til retter med f.eks. lettere fisk, skaldyr, let krydret asiatiske retter – eller brug den som en sublim forfrisker i solen på terrassen.

Sunday Bay kommer fra Sauvignon Blancs `hovedstad` Marlborough i New Zealand. Fra dette område produceres der mange fantastiske og spændende Sauvignon Blancs – præcis som denne Sunday Bay, som du tilmed kan købe til en ganske fornuftig pris! En vin der bør prøves..!

Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Marl
Website
Lagring
Marlborough
Drikkes bedst
2017-2018
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Sauvignon Blanc-vine fra New Zealand er fortræffelige, hvis du er til bløde hvidvine med fyldige og tropeagtige frugter. Nogle gange er der også en fin omgang frisk og bitter syre i dem, men her har vi en næsten saftevandsagtig oplevelse – på den gode måde.
Farven er meget flot og lys, og allerede i duften står de modne og sødmefulde frugter i kø for at markere sig. Det er voldsomt lækkert, og den fine og lette bitterhed og syre, der kan anes dybt inde i eftersmagen, sætter et fint komma, der gør munden klar til at tage imod næste slurk.

En Sauvignon Blanc af den smækre slags, der især er til dig, der gerne vil have en hvidvin med en vis grad af fedme og fylde."

Wine Orbit

90 points

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse