BLACK FRIDAY - SÅ ER BLACK FRIDAY IGANG. SPAR MELLEM 20-45% PÅ EN LANG RÆKKE UDVALGTE VINE. BEGRÆNSET ANTAL PÅ FLERE AF VINENE. FØRST TIL MØLLE. ★ SE ALLE TILBUDDENE HER

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  Kandidat til "Bedste vin til prisen" i Europa!

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Stones & Bones 2015

På lager

79,95 DKK per stk.
65,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

 • Kandidat til "Bedste vin til prisen" i Europa!
  Stones & Bones 2015

  Stones & Bones 2015

  79,95 DKK
  65,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
Stones & Bones 2015

Detaljer

Fabelagtigt blend i moderne klæder

Oplev den hyppige guldmedaljevindende rødvin fra Lissabon, Stones & Bones - en fabelagtig ny moderne rødvin fra Portugal, som i disse år rider på en sand popularitetsbølge verden over.  

Inspirationskilden til navnet "Stones & Bones" kommer fra det omkringliggende landskab i Lissabon, hvorfra denne rødvin kommer. Dyrket og forædlet i et landskab fyldt med antikke sten og dinosaurfossiler.

Det bedste fra flere verdener

De moderne portugisiske rødvine består i dag af en blanding af lokale og internationale druesorter. Touriga Nacional - rygraden i de skønne portvine fra Douro-dalen, er den primære druesort i denne fabelagtige rødvin, som får fornem følgeskab af Syrah, Tinta Roriz og Alicante. Sidstnævnte druesort tilfører den intense blæksorte farve til vinen.

Vinmageren bag denne bestseller, Diogo Sepúlveda, er en berejst og meget erfaren vinmager, som tidligere har arbejdet i både Pomerol og Barossa Valley. I dag slår han sine folder i Portugal, hvor han er med til at definere de nye moderne portugisiske rødvine, som kombinerer landets egne druesorter med internationale sorter som Shiraz, Syrah og Cabernet Sauvignon.

Vinens elementer

Stones & Bones byder på en nærmest blæksort farve i glasset med et changerende mørkerødt skær. I både næse og mund overvældes du af den overdådige aromapalette bestående af mørke bærfrugter, letristet eg samt kakao og vanilje. Den er dejlig fyldig, saftig og koncentreret med frisk frugtsyre og fløjlsbløde tanniner.

Skøn kompleksitet med en god struktur og meget harmonisk i udtryk og stil. Eftersmagen er varm, vedvarende og insisterende.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader for den optimale vinoplevelse. Lad vinen dekantere inden servering, så den virkelig får lov til at åbne op for sit potentiale. Stones & Bones er den ideelle ledsager til et godt stykke oksekød, kraftige simreretter, grill og lam.

Oplev den medalevindende portugisiske rødvin, Stones & Bones, som leverer noget nær den bedste vinoplevelse til prisen af alle europæiske vine i samme priskategori. Denne rødvin byder på et fabelagtigt blend med Syrah som det bærende element. Utrolig kvalitet til prisen!

Drue
Diverse sorter
Syrah
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Diogo Sepúlveda
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Lissabon
Website
Lagring
Drikkes bedst
2017-2021
Medaljer

Guldmedalje Portugal Wine Trophy

Guldmedlaje Concurso Vinhos de Portugal

Sølvmedalje International Wine & Spirit Competition

Sølvmedalje International Wine Challenge

Sølvmedalje Austrian International Wine Challenge Vienna

 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse