BLACK FRIDAY - SÅ ER BLACK FRIDAY IGANG. SPAR MELLEM 20-45% PÅ EN LANG RÆKKE UDVALGTE VINE. BEGRÆNSET ANTAL PÅ FLERE AF VINENE. FØRST TIL MØLLE. ★ SE ALLE TILBUDDENE HER

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  FinansBureauet
  VinAvisen
  Fyldig, let krydret og meget frugtrig

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Rex Mundi 2015

På lager

79,95 DKK per stk.
59,95 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
64,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Rex Mundi 2015

Detaljer

Fløjlsblød "value-for-money" rødvin

Rex Mundi er en overdådig blød og smagfuld rødvin, der består af et blend på de to djævelsk lækre druer, Shiraz og Grenache. Druerne kommer fra den sydlige franske vinregion Roussillon, som gang på gang overrasker med smagfulde rødvine til yderst fornuftige priser.

Denne uimodståelige rødvin har en dyb blæksort farve. Den er en super blanding af intense Shiraz og Grenache druer, som dyrkes på de ugæstfri bakker i den varme region. Druerne er sent-høstet, hvor druerne naturligt har svundet ind, og den resterende saft i druerne  er meget intens. Lakrids og mørke krydderier fra Shiraz druerne, og blød og jammy frugt og hindbær krydderi fra Grenache druerne, giver sammen et uimodståeligt blend.

Drik denne charmerende sydfranske rødvin i store glas v/ 16-18° grader til retter med grillet kød, fjerkræ, lammekoteletter eller som en herlig hyggevin. 13% alkohol.

Denne bløde, meget fyldige og kulsorte vin får vores bedste anbefaling! Den har en stor, fyldig og meget blød samt sødmefuld smag, af hindbær, modne blommer, lakrids og søde krydderier!

Drue
Grenache
Shiraz
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Languedoc-Roussillon
Website
Lagring
6 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2016-2019
FinansBureauet

6 stjerner

BEMÆRK; Anmeldelse af årgang 2014; "Sydfransk Grenache Shiraz (eller Syrah som det ellers plejer at hedde på de kanter) blanding i næsten oversøisk pleaser stil med frugtrig næse og varm, blød og sødmefuld mund med marmelade noter tilsat krydrede strejf af peber, enebær og nelliker. En vin som vil gå rent hjem hos de fleste."

VinAvisen

5 stjerner

BEMÆRK; Anmeldelse af årgang 2014; "En vin til den søde side, fremstillet på druerne Syrah og Grenache. Men den er ikke kun sødlig; den har også blød frugt, fint krydderi og en lang eftersmag. En vin, der er nem at drikke, og som mange vil kune lide. På etiketten er der en væmmelig djævel."

Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard
Guldmedalje Concours de Brignoles

 1. Klasse anmeldt af MP d. 15/05/2017
  Din bedømmelse

  Klassevin til prisen

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse