BLACK FRIDAY - SÅ ER BLACK FRIDAY IGANG. SPAR MELLEM 20-45% PÅ EN LANG RÆKKE UDVALGTE VINE. BEGRÆNSET ANTAL PÅ FLERE AF VINENE. FØRST TIL MØLLE. ★ SE ALLE TILBUDDENE HER

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    VinAvisen
    Frugtintens og sødmefuld sydfransk læ...

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Nicolas Vellas The Silver Moon Cabernet Sauvignon

På lager

79,95 DKK per stk.
65,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Nicolas Vellas The Silver Moon Cabernet Sauvignon

Detaljer

Hvert år når høsten nærmer sig, samles familien Vellas på deres sydfranske vingård for at fastlægge årets høst af "den hellige drue". På en helt bestemt vinmark på familien Vellas' vingård, findes der nogle meget betydningsfulde vinstokke, som familien tillægger ekstra stor opmærksomhed. 

Gennem fire generationer har familien høstet disse "hellige druer" i deres sidste vækstfase i lyset af månens skær. Når druerne har opnået deres helt optimale modningstidspunkt, plukkes druerne og fragtes skånsomt i små kasser gennem nattens mørke til familiens nærliggende vingård. En familietradition, som familien Vellas gerne vil dele frugten af denne hemmelighedsfulde ritual med dig gennem denne vin.

Vinfremstilling

Denne vin er fremstillet på 100% Cabernet Sauvignon fra en nøje udvalgt enkeltmark hos familien Vellas. Druerne høstes meget sent i deres vækstfase, således druerne får så meget intensitet og kraft som muligt. Efter endt vinifikation lagrer vinen videre i ca. 12 måneder på franske egetræsfade inden tapning på flaske.

Vinens elementer

Nicolas Vellas Silver Moon byder på en forførende dybrød farve i glasset med changerende rubinrøde reflekser. I både næse og mund mødes du af en skøn intens aromapalette af røde bærfrugter med nuancer af læder og letristede noter fra fadlagringen. Vinen opleves dejlig harmonisk og rund med fløjlsbløde tanniner og varme underliggende noter af sødmefuld kandis og vanilje fra den 12 måneder lange fadlagring.

Dejlig behagelig afslutning med en god varm eftersmag af intense bærfrugter.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne vin ved 17-18° grader for den optimale vinoplevelse. Nicolas Vellas Silver Moon er meget letdrikkelig og ukompliceret, hvilket gør den ideel som meditationsvin i sofaen. Dens frugtige fylde og varme blødhed gør den også ideel til måltider med lyst kød, grøntsager, pizza og pasta.

Nicolas Vellas Silver Moon er en skøn ukompliceret sydfransk lækkerbisken med stor publikumstække. Med sit intense frugtige udtryk og sødmefulde aromaer er den en oplagt sofahyggevin. Her får du virkelig meget kvalitet for pengene og en formidabel vinoplevelse både med og uden mad.

Drue
Cabernet Sauvignon
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Nicolas Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Website
Lagring
Drikkes bedst
2017-2024
VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin er ved prisen 55 kr. en god, lige-ud-ad-landevejen vin, som mange vil være glade for. Det er en vin med en dyb, mørk farve og en smag med frugt, vanille og sødme."

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse