Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    FlaskeHalsen
    Smag På Vin
    Gastroland.dk
    Fyldig og rig rødvin som bør opleves!

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Marchesi de Cordano Aida Montepulciano d`Abruzzo 2014

På lager

119,95 DKK per stk.
99,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Marchesi de Cordano Aida Montepulciano d`Abruzzo 2014

Detaljer

Bør være fast inventar i vinkælderen..!

Aida fra Marchesi de Cordano er en sublim rødvin fra Abruzzo regionen. Ikke mindst til prisen. Vinen er produceret af 100% Montepulciano d`Abruzzo og har fadlagret hele 18 måneder i mindre egetræsfade.

Vinens elementer

Farven er rubinrød med lilla reflekser. Rige og frugtrige aromaer, med nuancer af kirsebær og blommer samt hints af blomster, vanilje og lette krydderier. I smagen dommineres vinen af den store og rige frugt, men der er flot struktur bag, så balancen bevares. Perfekt afstemt syre og tanniner. Eftersmagen er fløjlsblød og lang.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader. Vinen kan bruges bredt - fx til oksekød, svinekød, vildt, grillmad eller lam. Prøv også vinen til de modne oste, eller som en oplagt ledsager til en festlig buffet.

Aida er en rig, frugtrig og struktureret rødvin fra det sydlige Italien, som absolut bør prøves! Dette er vinen som bør være fast inventar i en enhver vinkælder - klar til at blive serveret for den mest krævende gæst eller til slagterens bedste stykke kød.

Drue
Diverse sorter
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2014
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Marchesi de Cordano
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Abruzzo
Website
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2020
FlaskeHalsen

5 stjerner

Montepulciano-vine kan have mange forskellige stilarter. Denne er meget dyb i sin kulør, og den har et næsten violet skær.

Smagsmæssigt er det en fyldig vin med en stor bund af frugt og krydderier, og der ligger næsten en peberagtig smag i slutningen af smagen.

Eftersmagen bløder ud igen og bliver rigtig lækker og saftig af mørke frugter med en god portion sødme.

Det gør vinen til en meget charmerende vin, der er let at gå til, selvom den samtidig har masser af smag og kompleksitet. Det er ganske lækkert.

Smag På Vin

5 stjerner

"Tæt og sort med en lilla kant. Næsen er lige så tæt med koncentreret aroma af boysenbær og hindbærmarmelade sammen med tørret oregano. I munden er der masser af frugt og krydderi med noter af en sort bærsymfoni med lidt svesker, sød lakrids og vanilje. Varm, blød og sødlig rødvin med en god fylde og intensitet. Fin, blid tannin og lang blød eftersmag."

Gastroland.dk

5 stjerner

"Vinen åbner sig flot over de første to timer, så husk at få den åbnet og hældt om. Fin og forholdsvis blød vin, som godt kunne bruge lidt mere struktur. Der er lidt fin kompleksitet i vinen, og masser af varme smage. Til prisen et godt køb."

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse