Bestil din vin online - vi leverer hele sommeren igennem dag-til-dag alle hverdage. Vores fysiske showroom i Esbjerg holder dog ferielukket i uge 29, 30 og 32 - uge 31 åbent til normale åbningstider.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    VinAvisen
    VinHulen
    FlaskeHalsen
    Sublim Italiensk hvidvin, som bør prøves.

Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2015

På lager

89,95 DKK per stk.
59,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Conte Zardi Il Raffinato Albana DOCG 2015

Detaljer

Vinen er produceret af den lokale drue Albana. Det er formentligt ikke en drue du har stødt på så mange gange før, men hvad gør det når bare vinen er fantastisk til prisen. Druerne er høstet ved optimal modenhed, som både har givet masser af frisk frugt, men også bevaret en let syre. Efter sortering af druerne har vinen fadlagret kort i større egetræsfade.

Vinens elementer

Vinen har en flot lys strågylden farve. Intense aromaer af stenfrugter, lime, blommer, samt lette noter af bl.a. vanilje fra fadlagringen. Vinen er medium fyldig, blød, frugtrig og med en perfekt tilpasset syre, som fuldender oplevelsen af en lækker hvidvin i fuld balance. Eftersmagen er lang og intens.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader. Prøv den til fisk og skaldyr, lyst kød, suppe eller brug den "bare" som en topklasse terassevin.

Rigtig dejlig hvidvin med en let frugtsyre, og en herlig fyldig mund med skønne aromaer af ananas, citrus og melon. Fed og cremet viskositet - en lækkerbisken af en hvidvin, der appellerer til langt de fleste smagsløg.

Drue
Albana
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Conte Zardi
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Emilia-Romagna
Website
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2016-2019
FlaskeHalsen

4 stjerner

"I det centrale Italien finder vi området Romagna, der byder på flere interessante vin-opdagelser. Her har vi en hvidvin på den lokale Albana-drue, og det er såmænd langt fra ueffent. Faktisk har vi fingrene i en hvidvin af vældig fin kvalitet, når vi samtidig tænker på, at prisen er på fornuftige 59 kroner. For de penge får du en vin, der har masser af smag og bund, masser af god frugtfylde – men samtidig uden at blive sød eller fed. I stedet er det en frisk vin, der har en vis skarphed, og den balancerer derfor på den knivskarpe vægtskål mellem to modsætninger. Derfor er det også sandsynligt at meningerne om vinen vil være ret blandede. Her er vi mestendedels begejstrede på den beherskede måde. Et rigtig fint bud på en frisk hvidvin, der alligevel stadig har en god fylde."

VinAvisen

5 stjerner

"Dette er et kup. Vinen har en aromatisk duft og en cremet, lækker smag med noter af citrus, vanille og fad. Vinen er lavet på den lokale drue Albana, som vi vist ikke har smagt før."

VinHulen

3 stjerner

Kanonvin til Spotpris - fremragende til prisen. De skriver; "Strågul. Duften rummer citrusnoter med ananas og let melon og fin blødhed i duften. Smagen er fed og fyldig med ananas, melon, floral tone og frugtsyre fint afstemt til fedmen. Dejlig fyldig og behagelig hvidvin med let bid og lette bittertoner mod finalen.."

Conte Zardi

Sangiovese bliver blandet med druer som Shiraz og Merlot, samt mindre kendte lokale druer. Foruden de 2 Sangiovese-blends laver de også en super hvidvin på den lokale Albana drue.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse