★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Vores showroom holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen kører videre som normalt, med dag til dag levering.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    FinansBureauet
    Smag På Vin
    Alt Om Vin
    Stor, fyldig og intens "Zin" med 15,5% alkohol!

Big Boys Zinfandel 2016

På lager

99,95 DKK per stk.
79,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Big Boys Zinfandel 2016

Detaljer

De store drenges vin - "Big Boys Zinfandel" med sølle 15,5% alkohol

Mød dine tre nye bedste venner - Big Boy, Bigger Boy og Biggest Boy og deres fantastiske, intense og rige Zinfandel!

Vinfremstilling

Vinen er produceret af 100% Zinfandel (Primitivo), fra gamle vinstokke fra Apulien i det sydlige Italien. Druerne er høstet sent så de naturligt har tørret lidt ind på vinstokkene, hvilket giver en større intensitet i den saft der er tilbage i druerne. Både gæringen og de 6 måneders fadlagring er sket i små amerikanske egetræsfade. Vinen holder hele 15,5% alkohol.

Vinens elementer

Farven er mørk og intens. Store og indbydende aromaer af blå og sorte bær samt noter fra fadlagringen som eg, pebermynte og vanilje. Vinen er fyldig og den har en god struktur. Smagen er dommineret af de mørke bær samt spændende noter af bl.a. godt integreret fad, vanilje, kaffe og lakrids.

Eftersmagen er lang og fløjlsblød.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen v/16-17° grader og gerne til retter med fx rødt kød, pulled pork, spareribs eller vildt. Brug den evt. også som ledsager til modne oste eller som en fantastisk lækker hyggevin.

Er du til intense, frugtige og fyldige rødvine (til en særdeles god pris), så kan vi kan lige så godt sige det med det samme - "køb i kassevis" , ellers fortryder du hurtigt, at du ikke bestilte flere! Dette er den oplagte vin til sommerens lune aftener, som ledsager til bøffer, spareribs og pulled pork fra grillen!

Big Boys Zinfandel 2016

Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
15,5%
Region
Apulien
Website
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2017-2020
Alt Om Vin

5 stjerner

"Brombær, sødmefulde kirsebær, ristet kaffe. Rund og cremet stil. God fylde og sødme og tillige en fin lille syre. Et godt match til den danske julemad."

ByMalling

4 stjerner

"Big Boys Zinfandel er en rødvin fra Italien med kant og intens i smagen. Dyb farve som gør den meget tiltalende. Det er en rødvin med over 15% alkohol, og lever derfor ret godt op til sit navn, da den er for Big Boys. Smagen er dyb og frugtig, og har en lang eftersmag. Så kort sagt - er du til en intens rødvin med en interesant historie om hvordan denne drue dyrkes samt en høj alkoholprocent, så er Big Boys Zinfandel lige noget for dig. Du får en rødvin perfekt til en grillaften, og med en sjov etiket! Den får fire ud af fem stjerner af ByMalling, Big Boys forhandles hos Andrupvin.dk."

FinansBureauet

6 stjerner

"En hele vejen igennem storcharmør af en Primitivo med markant peberpræg i både næse og mund akkompagneret af fed og sødmefuld frugt med dominans af kirsebær og solbær pakket ind i silkebløde tanniner."

Smag På Vin

5 stjerner

"Big Boys er ikke for tøsedrenge. Den er tæt, tung og kraftig med masser af styrke. Dufter af sort frugt med noget salvie, sød lakrids og sød, våd tobak fra fadet. I munden er det til gengæld en blød bamsefar med en god og intens frugtsødme – søde hindbær, blåbærmarmelade, karamel, vanilje og en lille røgtone. Tilpas lille syre og mild, blød tannin. Alkoholen ligger på ikke mindre end 15,5 procent, men det mærkes ikke i munden – allerhøjest på bevægeapparatet, når vi rejser os fra bordet. Kan man lide de store, let søde italienske vine, får man her alle sine lyster styret for beskedne 79 kroner."

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse