MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Meier Riesling Ordensgut Trocken 2023

Imponerende riesling fra Pfalz

På lager
DKK 46,75

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
52,75 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

RIESLING-KUP! NEDSAT 53%! RIESLING AF FINESTE KVALITET TIL SPOTPRIS!

Weingut Meier har igen bedt os om en tjeneste - og det kommer jer til gode! De ønsker hurtigst muligt at rydde en større del af deres sprit nye og sprøde Ordensgut Riesling 2023 - tilgengæld til en vanvittig pris. Derfor kan du nu igen gøre et UNIKT Riesling-kup. Hele 9.000 flasker, men sidst blev der udsolgt på 36 timer! Skynd dig!. Spar vanvittige 53% så længe lager haves!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Hygge
Beskrivelse

Detaljer

Riesling fra Pfalz med høj klasse!

Den charmerende vingård Weingut Meier ligger i udkanten af ​​Pfalz-skoven, højt over den maleriske tyske vinrute. Den ledes af Helmut og Barbara og deres søn Georg Meier, som har stået for kælderen siden 2005. Den familiedrevne virksomhed går tilbage til Georgs tipoldefar, Valentin Ziegler, som grundlagde vingården i 1885 i historiske Weyher. Georg Meier, er en af ​​de mest talentfulde og dynamiske vinmagere i den yngre generation. Hans vine er kendetegnet ved ru kanter, enorm friskhed og klasse, poleret klarhed og renhed og en umiskendelig mineralsk eftersmag - alle de kvaliteter finder du også i denne ekstra lækre Riesling 2021.

I glasset er vinen elegant strågul. En klokkeklar Riesling-frugt er indskrevet i buketten med stimulerende noter af moden fersken, frisk lime, grapefrugt og et delikat strejf af mineralitet. Vidunderlig kompleks i smagen med saftig frugt og den sprøde Riesling-friskhed sikrer et utrolig dejlig glas. Smagen bliver hængende længe.

Server vinen ved 8 grader og prøv den til asiatiske retter, krydret retter eller blot helt for sig selv som hyggevinen på terassen.

Denne Riesling fra Weingut Meier byder på enorm friskhed, klarhed i frugten og stor elegance. Det er knivskarp og knitrende sprød Riesling af flotteste kvalitet.

Bemærk; Årgang 2023 har fået nyt design af sin label, som vist herover.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2023
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Weingut Meier
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Pfalz
Drikkes bedst
2024-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt