SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×

Meier Ordensgut Grauburgunder 2021

Imponerende Grauburgunder fra Pfalz

Ikke på lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Grauburgunder fra Pfalz med høj klasse!

Den charmerende vingård Weingut Meier ligger i udkanten af ​​Pfalz-skoven, højt over den maleriske tyske vinrute. Den ledes af Helmut og Barbara og deres søn Georg Meier, som har stået for kælderen siden 2005. Den familiedrevne virksomhed går tilbage til Georgs tipoldefar, Valentin Ziegler, som grundlagde vingården i 1885 i historiske Weyher. Georg Meier, er en af ​​de mest talentfulde og dynamiske vinmagere i den yngre generation. Hans vine er kendetegnet ved ru kanter, enorm friskhed og klasse, poleret klarhed og renhed og en umiskendelig mineralsk eftersmag. Alle druerne til denne vin er høstet i hånden i midten af september måned. Vinene lagres både i rustfri ståltanke samt på træfade i op til 5 måneder.

Vidunderligt grøn-gul farve i glasset. Buketten er et fyrværkeri af aromaer, pære-, æble- og kvædearomaer veksler her, akkompagneret af blomsterhonning og et strejf af nødder. I smagen er der masser af mineralitet, frugt og en fin vinsyre. Den saftige frugt og friskhed, passer sammen på en fabelagtig stimulerende måde.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til kyllingeretter, salater eller blot helt for sig selv som hyggevinen på terassen.

Denne Grauburgunder fra Weingut Meier byder på enorm friskhed, klarhed i frugten og stor elegance.

Vin Data
Drue
Grauburgunder
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Weingut Meier
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Pfalz
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt