Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Maynards Vintage Port til super pris!

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Maynards Vintage 2015

På lager

299,95 DKK per stk.
199,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
204,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Lignende produkter

Maynards Vintage 2015

Detaljer

Maynards Vintage Port til super pris!

2015-årgangen er endnu en god årgang for vintage port, der ikke er bredt deklareret, da det ligger i kortene, at 2016 bliver den næste store årgang, hvor alle de store huse giver den fuld kraft frem med PR-maskinen.

Derfor bør man netop ikke lade sig snyde for Maynard's Vintage 2015, for dette er  foruden et godt køb - så absolut klassisk, holdbar vintage port, der er tilgængelig nu, men den vil også kunne ligge længe i et støvet kælderhjørne.

Vinmageren er Álvaro van Zeller, som har begået en dejlig Vintage Port med aromaer af hyldebær, morbær, solbær, chokolade, mørkristet kaffe, skiffer-mineraler og kontante tanniner. Vinens store fylde og sødme har brug for tanninstruktur for at balancere - og det er lykkedes til fulde med denne vin i flot harmoni. Der er både urkraft og et lagringspotentiale i denne Vintage - den fremstår ved frigivelse ung og struktureret men også helstøbt med en indre ro og elegance.

Modsat 1960’ernes store årgange, så er moderne Vintage Ports grundet moderne vinifikationsteknikker og langt bedre, renere aguardente meget mere tilnærmelige som ung. Ved korrekt opbevaring vil denne vin ældes mindst 20 år – og med noget større ynde end indehaveren!

Stilton eller slige lagrede blåskimmeloste er vinens naturlige tilbehør, mens portvinsnydere med hang til det store kanonslag som finale også vil sætte pris på den uden mad. 

Nydes den ung, anbefaler vi iltning i 6-24 timer før den serveres ved 16-18°, mens vinen med alderen kan serveres en anelse varmere - efter forsigtig dekantering, da disse ufiltrerede portvine smider betragteligt bundfald over tid.

Leveres i 6-stk trækasser.

Drue
Diverse sorter
Tinta Barroca
Tinta Roriz
Tinto Cão
Touriga Franca
Touriga Nacional
Type
Portvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Maynards
Størrelse
75 cl
Alkohol
20%
Region
Porto
Website
Lagring
Drikkes bedst

Maynards

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse