Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×

Maynards Late Bottle Vintage Port 2013

Ungdommelig, tæt og kraftig portvin, der med en blanding af slik...

Ikke på lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Maynard’s er en nyhed, skabt af brødrene Fernando og Àlvaro van Zeller (bl.a. tidl. Noval) og Tiago Trigo (tidl. Taylor’s og Sogrape). Van Zeller-familien har siden 1652 været involveret i fremstillingen og eksport af kvalitets-port hos så kendte huse som Kopke, Burmester, Borges, Andressen og Noval.

Maynard’s er således et helt nyt mærke med rødder langt tilbage i historien og lanceres som et joint venture mellem Tiago Trigo og van Zeller-familien.

2013-årgangen har i denne ufiltrerede Late Bottled Vintage Port manifesteret sig ved en ungdommelig, tæt og kraftig portvin, der med en blanding af slikken sødme og faste tanniner giver den smagsoplevelse, som netop LBV-typen burde, nemlig en 'mini-Vintage Port' der er tilgængelig nu, selv om der endnu er mange gode år i denne vin.  

Vinens elementer

Duft og smag har intense, frembusende nuancer af hyldebær, blåbær og kakao med intensitet, fylde og umiddelbar drikkeglæde. Mørk sortlilla farve i glasset. Sødmefuld harmonisk næse med solbær og krydret chokolade. Smagen er klassisk lbv med let krads peber og mørke bær. Meget balanceret. Lækker ligetil finish.

Serveringstemperatur og anvendelse

Nydes til lette chokolade-desserter eller til kraftige blåskimmeloste. En flot LBV portvin som denne er også en skøn ledsager til vildtretter, slagterens gode bøf eller som dessertvin til ris a la manden og kirsebærsaucen. Husk at nyde vinen af rummelige glas, så man også får duftoplevelsen med. For den optimale portvinsoplevelse anbefaler vi at nyde portvinen ved 14-16° grader.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Tinta Barroca
Tinta Roriz
Tinto Cão
Touriga Franca
Touriga Nacional
Type
Portvin
Årgang
2013
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Maynards
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
20%
Region
Porto
Drikkes bedst
2017-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Maynards

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt