Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Drikkemoden Colheita fra 1963!

Maynards Colheita 1963

På lager

1.499,00 DKK per stk.
1.299,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
1.304,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Lignende produkter

Maynards Colheita 1963

Detaljer

Monumental Colheita i topform

Fra en sagnomspunden årgang stammer denne vidunderlige Colheita, der er tappet efter at have tilbragt 53 år på træfade. Vinens høje alder til trods, så er portvinen i absolut topform med en flot cremet fylde og utrolig kompleksitet.

Farven er indbydende transparent mahogni med et orange skær og på samme tid intens og super kompleks med noter af nødder, tørret figen, orangeskal, røg, lys karamel, kanel og læder. Der er stor, stor koncentration samt en enorm fylde, men alligevel er vinen let-drikkelig. Sødme og syre er perfekt afstemt og giver vinen vægtløs elegance - ikke hverdagskost for en vin som rummer godt 20% alkohol! Lang vedvarende eftersmag, som man kan sidde og nyde i adskillige minutter.

Frisktappet og drikkemoden Colheita

Denne Colheita 1963 er helt frisktappet og er nu helt drikkemoden; intet er vundet ved yderligere henlæggelse. Nyd i stedet at man nu kan nyde en så gammel og moden vin, der er blevet opbevaret perfekt og med garanti giver en fantastisk drikkeoplevelse - ikke en garanti der kan udstedes til ret mange andre gamle portvine, hvor man må forvente en betragtelig risiko for udrikkelig vin!

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne fantastiske portvin ved ca. 16-18° grader for den optimale portvinsoplevelse. Perfekt i sit eget selskab eller som ledsager til desserter med nødder, tørrede frugter eller karamel som fx Creme Brulée eller til en gammeldags æblekage.

Dette er en monumental portvin, som vi har i stærkt begrænset antal.

Drue
Type
Portvin
Vintype
Årgang
1963
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Maynards
Størrelse
70 cl
Alkohol
20,5
Region
Porto
Website
Lagring
Drikkes bedst
Drikkeklar!
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse