LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×

Maynards 20 Yeard Old Tawny Port 37,5 cl

Flot kvalitet i denne 20 års Tawny

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 159,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Flot kvalitet i denne 20 års Tawny

Brødrene Fernando og Àlvaro van Zeller er en vigtig del af Van Zeller-familien, der siden 1652 været involveret i fremstillingen og eksport af kvalitets-port hos så kendte huse som Kopke, Burmester, Borges og Noval.

Maynard’s er således et forholdsvist nyt mærke med rødder langt tilbage i historien. Chief blender, Àlvaro van Zeller, har til denne vin sammenstukket forskellige tawnies med en samlet aldersprofil på 20 år i blandingen, og har med dette vellagrede blend opnået en vin med intense nøddenuancer, appelsin- og citronskal, røg og volatil syre i det høje toneleje, der binder hele herligheden sammen.

Smagen er blid og afrundet med julekrydderier, moscovadosukker, tørret figen, makron, udtalte citrusaromaer og komplekse rancio-noter. Det er ikke en 'højtråbende' vin med svulstig frugt, men derimod en portvin, som man skal give sig tid til og koncentrere sig om.

God længde og flot afstemte komponenter giver en sømløs drikkeoplevelse; en oplevelse der bør foregå via rummelige vinglas og en serveringstemperatur på 17-18°.

Kan nydes til de vellagrede, nøddesmagende komælksoste (eks. Emmentaler, Gruyère, Comté, m.fl.) eller til at pleje og blødgøre sjælen i Chesterfield-sofaen.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Portvin
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Maynards
Størrelse
37,5 cl
Alkohol Procent
20%
Region
Porto
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt