HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×

Masseria Li Veli `Orion` Primitivo Salento 2017

Intens og kraftfuld Primitivo, med flot syre og struktur

Ikke på lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Kraftfuld, moden og flot struktur i denne Syditaliener

Vinen er produceret af 100% Primitivo fra marker i Cellino San Marco, nær Brindisi i Apulien. Jorden består primært af ler og kalksten. Vinstokkene er forholdsvis unge, men udbyttet per hektar holdes nede på 7 tons via kraftig beskæring m.v. Druerne høstes i første uge i september, når de har nået optimal modenhed. Kun druer af høj kvalitet udvælges til Orion, og disse druer gærer i rustfri ståltanke og lagrer herefter 6 måneder i små 225l barriques.

Farven er dyb kirsebærrød. Intense og frugtrige aromaer af moden og saftig rød frugt, især kirsebær, efterfulgt af krydret noter af kanel, peber og muskatnød. Smagen er kraftfuld, fyldig og blød. Modne tanniner og en veldefineret syre gør vinen frisk og behagelig. Eftersmagen er lang og spændende.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv denne Primitivo til røde bøffer, modne oste, grillbuffet eller som hyggevin. Giv gerne vinen 30 min luft før servering.

Orion Primitivo er en ikonisk Primitivo fra Li Veli. En flot frugtfyldig vin fra det varme Apulien, hvor strukturen er perfekt – noget som disse vine ellers ofte mangler. En vinoplevelse i særklasse..!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Masseria Li Veli
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2023
Anmeldelser
Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Rubinrød. Duften er sprød og indbydende med lyse, røde bær og masser af grensaft og krydderi. Smagen er blød og rund med røde bær, krydderi og sveskeblomme og velafstemt frugtsyre med rette bid og efterfølgende en lille sødme, der først kommer til fra midtpalette og ud i spids. Jo længere man kommer frem i smagen, jo mere kommer sveskeblommen og spiller med. Harmonisk hele vejen igennem. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt