Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×

Masseria Li Veli `MLV` 2019

Topvinen fra Masseria Li Veli!

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 299,95 DKK stk.
255,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En vin du ikke må gå glip af!

Masseria Li Velis topvin MLV er dedikeret til sin ædle grundlægger, Marquis Antonio De Viti De Marco, en berømt og anset økonom i den italienske første halvdel af det 20. århundrede. Denne utrolige vin er lavet på 3 forskellige druer, som er 40% Primitivo 30% Negroamaro samt 30% Cabernet Sauvignon, et perfekt blend af 3 meget populære druesorter. Vinen ligger på små franske barriques på 225L i 18 måneder inden frigivelse.

Intens, varm og blød smag - samt sublim eftersmag

Vinen har en dyb rubinrød farve i glassen. En stor duft med masser af sorte frugter, vanilje samt skønne krydret noter samt en let balsamico note. Vinen er kraftfuld med elegante og tætte tanniner og en behagelig syre. Smagen er utrolig intens, varm og blød, masser af dejlige elementer, hvor de vilde bær og mørke frugter går igen. Eftersmagen er fløjlsagtig med en meget lang finish. Alle dets komponenter er i perfekt harmoni og skaber en vin med bemærkelsesværdig struktur.

Server vinen ved ca 18 grader. Prøv den f.eks. til retter med oksekød, kraftfuldt lammekød eller intense oste. Ligeledes oplagt som en luksus ledsager til grillaftenen. Vinen fortjener at blive åbnet mindst 1 time før servering.

Topvinen fra Li Veli, denne MLV, smager helt fantastisk. Lagfyldt, rig og spændende. 4,4 på Vivino vidner om høj kvalitet!

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Masseria Li Veli
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15,5%
Region
Apulien
Lagring
18 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2022-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt