NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
94 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Masseria La Volpe UNO Primitivo Di Manduria Riserva PREMIUM EDITION 2018

Sublim Primitivo af unik kvalitet

På lager
DKK 149,95

Pris: Før: 249,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 279,95 DKK stk.
155,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 40% SUBLIM PRIMITVO AF UNIK KVALITET!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Lyst kød
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Sublim Primitivo af unik kvalitet

Dette er en unik premium udgave fra producenten bag de populære UNO Primitivo. Vinen er produceret af 100% Primitivo fra Manduria i Apulien. Alle druerne er håndhøstet, så kun de bedste drueklaser er sorteret til denne vin. Druerne er først høstet i starten af oktober, for at sikre druer med en større intensitet i smagen. Vinen har fadlagret 12 måneder. 16% alc.

Farven er mørk rubinrød, med en næsten sort midte. Intens duft af modne frugter, såsom blommer, mørke kirsebær og brombær, samt peber og lidt sødmefulde krydderier fra fadlagringen. Smagen er fed og intens, med lag-på-lag af lækre bløde nuancer, krydret hints, lakris, tobak og vanilje. Der er en stor balance i vinen, hvor den yderst rige og modne frugt er perfekt afstemt med syre og tanniner, for en rig og blød smagsoplevelse, som bliver hængende utroligt længe i eftersmagen.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til oksekød, modne oste eller til hygge uden mad.

Dette er den unikke Uno Riserva `Premium Edition` som byder på unik Primitivo kvalitet. Et perfekt samspil mellem fed frugt, lag-på-lag af nuancer og sødmefulde krydret hints.

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Masseria La Volpe
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
Apulien
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

94 points

"Hvis du er glad for Primitivo så læs endelig videre – denne hører nemlig til noget af det bedste, der produceres i Apulien. I næsen har den en tæt duft af modne senthøstede brombær, skovjordbær, peber, lakrids, vanilje og et lille hint af røg. I munden er den fyldig med masser af frugtsødme og god koncentration af frugt. Tanninerne er trukket let i baggrunden, og du fornemmer en let syre som afslutning. Det er en stor velproduceret Primitivo, som også har en vis elegance over sig – godt gået."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin byder sig til med al sin modne frugt og sine krydrede noter. Her går mørke kirsebær, syltede blå blommer, kakaobønner, aromatisk peber og allehånde op i en højere og rigtig dejlig helhed. Det er en meget fyldig og koncentreret vin - næsten et måltid i sig selv. Så nyd den, som et hyggeglas en kold aften - eller til fyldige og kraftige kødretter."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt