NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Masseria La Volpe UNO Primitivo Di Manduria Riserva 2020

Primitivo UNO i uimodståelig Riserva udgave! 

Ikke på lager
DKK 79,95

Pris: Før: 149,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 169,95 DKK stk.
85,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

VINKUP! NEDSAT 46%! UNO RISERVA MED 4,4 PÅ VIVINO!

UNO Primitivo er en af vores mest solgte rødvine fra syditalien - men dette er deres ekstra gode Riserva udgave, med mere rig, dyb og moden frugt. Vinen scorer hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,4 på Vivino. En unik score for en vin til 80 kr! Lige nu nedsat med KÆMPE rabat til kun 79,95 kr.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Riserva udgave af den super populære Primitivo UNO!

Vinen er produceret af 100% Primitivo fra Manduria, i hjertet af Apulien. Det er området for de absolut bedste Primitivo vine der produceres. Druerne til denne rødvin kommer fra vinstokke med en alder på over 60 år. Druerne er alle høstet i hånden, og høstes når de når deres optimale modning. Vinen har lagret i 9 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Kraftfuld Primitivo i Riserva kvalitet

Vinen har en flot dyb rubinrød farve. Den intense duft stiger op af glasset med et væld af nuancer og skønne aromaer af bl.a. blomme, kirsebær og varme krydderier. I smagen fornemmer man hurtigt den store og kraftfulde frugt, lækre krydret hints og delikate fadnoter - alt er i flot balance, med behagelig syre og modne tanniner. Den store smag bliver hængende længe, med sin varme og bløde frugt, der slutter vinen af i den meget lange eftersmag.

Server vinen ved 17-18 grader. En vin som denne bør serveres til f.eks. rødt kød, vildt, modne oste eller til hygge uden mad.

Uno Riserva er luksus udgaven fra vinhuset. En Primitivo med stil, kraft og stor, moden frugt - og en vin der formår at holde en flot balance, trods den meget intense stil. En super oplevelse som Primitivo-fans bør unde sig selv at prøve.

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Masseria La Volpe
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
9 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2023-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Wauw - her får man rigtig megen lækker rødvin for de 170 kr. Der er modne kirsebær og friskknuste kaffebønner i duften, mens smagen er bred, med varme krydrede noter og strejf af vanilje og chokolade. Eftersmagen har afrundede tanniner og en lille frisk bærnote."

Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt