Ny Amazing Discoveries White & Rose er nu til salg! Udsolgt alt for hurtigt sidst. Skynd dig at få del i denne kasse. 12 flasker til kun 649 kr! Læs mere her.

Smag På Vin

Masseria La Volpe UNO Primitivo Di Manduria 2018

4,3 på Vivino fra over 1000 forbrugere. Kvalitet til en god pris...

På lager
DKK 79,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
84,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 19%! DEN BEDSTE VIN PÅ VIVINO I SIT PRISLEJE! 4,3 STJERNER!

Over 1000 forbrugere på Vivino kan ikke tage fejl. Ingen anden vin til salg i Danmark, op til 100 kr pr fl, scorer 4,3 på på Vivino! Slå til nu hvis du er til kraftfuld Primitivo i høj kvalitet til lav pris!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Kvalitets Primitivo fra Manduria

Vinen er produceret af 100% Primitivo fra Manduria, i hjertet af Apulien. Det er området for de absolut bedste Primitivo vine der produceres. Druerne til denne rødvin kommer fra vinstokke med en alder på over 60 år. Det er vinstokke der producerer et begrænset mængde druer, men druer af saft og kraft. Vinen har fadlagret 12 måneder i egetræsfade. 

Kraftfuld Primitivo med massiv frugt og flot struktur

Farven er rubinrød med violette refleksioner. Aromaer af sorte kirsebær, blommer og blåbær med lette krydret noter. I smagen overbeviser rødvinen med kraftfulde frugt, fylde, sødme og lækre modne tanniner, som sikre en god struktur. Syren er flot integreret, og holder den intense frugt i skak. Lang, lang eftersmag, som byder på mørk frugt og de lækre fadnoter af vanilje, chokolade og tobak.

Server vinen v/ 16-18 grader. En vin som denne bør bruges til rødt kød, modne oste eller til hygge uden mad.

UNO Primitivo er en kvalitets rødvin til en rigtig god pris. Er du til stor fylde og frugt, så bør du prøve denne. Ingen anden vin til samme pris score 4,3 stjerner på Vivino. Det er KUN denne Primitivo Uno!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Masseria La Volpe
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2024
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Uno har efterhånden fået æren af at være en af de bedste Primitivoer under 100 kroner, og jeg er tilbøjelig til at være enig. Dufter af varm frugt – kogte, sorte kirsebær, brombær, sveske, tobak og lidt vanilje. I munden er frugten fremtræden, mens krydderierne er tonet noget ned, og det klæder den. Vi kommer ikke uden om en vis sødme, men syren høj, og sammen med en ligeledes høj alkohol strækker den smagen ud i længden."

Læs hele anmeldelsen her
Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt