Mas du Pont Etoile Filante Blanc 2014

Overdådig, smørtekstur og lækker cremet.

Ikke på lager
DKK 87,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 249,95 DKK stk.
92,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 52%! AROMATISK, FYLDIG HVIDVIN FRA SYD FRANKRIG!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kalvekød
  • Kylling og kalkun
Beskrivelse

Detaljer

Mellem land og hav i det nordlige Languedoc finder du Pont du Mas, hvor vinhuset  Nicolas Vellas ligger placeret. I dag står 4. generation i spidsen for dette prisvindende vinhus, som er opkaldt efter den romerske bro over floden "The Saltning".

Vinene fra Nicolas Vellas udtrykker områdets unikke karakter takket være dens undergrund, som består af ler og kalksten. Jordbunden giver enestående betingelser for vinstokkene, da det naturlige dræn fører vinstokkenes rødder dybt ned i undergrunden. Kalkstensundergrunden tilfører denne hvidvin en lækker mineralitet, som især fornemmes i eftersmagen.

Vinens elementer

Mas du Pont Etoile Filante 2014 byder på en uovertruffen cremethed og smørtekstur, som virkelig kærtegner hele ganen. Fed i udtrykket med en diskret næse af citrusfrugt og våde, knuste sten. Ganske anonymt udtryk med en elegant mineralitet. Smagen er lækker fyldig og generøs med en let afsluttende syre.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader. Går godt til fx kalvekød og fjerkræ.

Denne hvidvin er i en liga for sig. På sin vis udefinerbar, men samtidig åbner den op for nogle unikke karakteristika, som man skal lede længe. Virkelig en skøn hvidvinsoplevelse, hvis du har mod på at prøve noget nyt og ikke forventer en sødmefuld syrerig hvidvin.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2014
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Nicolas Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Roussillon-Languedoc
Drikkes bedst
2016-2022
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt