BEMÆRK; vores fysiske butik i Esbjerg lukket frem til d 27/1. Onlineshoppen kører videre som normalt.

Vi holder UDSALG med mange fantastiske tilbud. Derfor kan der forekomme en ekstra dags leveringstid. Læs mere her

×

Marosso Appassimento 2018

Fløjlsblød Appassimento med fylde og masser af saft...

På lager
DKK 49,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 74,95 DKK stk.
54,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 15%! KÆMPE HIT FRA SYDITALIEN!

Marosso er vores 3. mest solgte Italienske vin. Smag den og forstå hvorfor. Et blend af 4 druer fra Syditalien, produceret efter Appassimento metoden. Vinen er blød, balanceret og frugtrig. En vin ALLE kan li og som går til det meste. Lige nu til kun 49,95 kr!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Syditaliensk charmebasse - komplet umulig at holde fingrene fra!

Nederst på hælen i det fantastiske vinland, Italien, er denne Appassimento blevet skabt og opfostret. En varmblodig vinoplevelse, som appellerer til langt de fleste vinelskere. En imødekommende og charmerende rødvin, som byder på overraskende mange lag og elementer til prisen.

Marosso Appassimento er fremstillet på et herligt blend bestående af 30% Primitivo, 30% Negroamaro, 20% Nero di Troia og 20% Merlot. En harmonisk sammensætning af nogle af de mest populære syditalienske druesorter. Druerne kommer fra 10-20 år gamle vinstokke, som med masser af sol, varme og en jordbund bestående af sand og kalksten, har fået tilført masser af kraft og intensitet til druerne. Druerne transporteres til vingården, hvor de først gennemgår Appassimento-metoden og efterfølgende traditionel vinifikation.

Flot fylde, blød og saftig syditaliener

Flot mørkerød farve i glasset. Dens næse byder på intense aromaer af solmodne mørke blommer, kirsebær og blåbær med elegante let krydrede noter af kakao og vanilje. I glasset ses en fyldig viskositet, som bliver hængende på glassets sider. Smagen er let sødmefuld med en intens og kompakt fylde. Skøn koncentration af solmodne mørke bær, og en velintegreret frugtsyre med lidt bid i slutningen, som akkompagnerer den let sødmefulde frugtige stil på smukkeste vis. Dejlig lang og kraftig afslutning med svage noter af lakrids og solmodne frugter.

Server vinen ved 18-19° grader. Marosso er den perfekte ledsager til grill, lam, pizza, pasta og let modne oste. En fløjlsblød Appassimento som denne er også den oplagte sofahygge-vin - fyldig, blød og saftig ...

Forførende syditaliener fra Puglia i syditalien. Super velskabt Appassimento med masser af mørke frugter, fylde og let sødme. Saftig og livlig i udtrykket. Med andre ord en stærkt vanedannende publikumspleaser, som burde koste mere!

Vin Data
Drue
Merlot
Negroamaro
Nero di Troia
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Marosso
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Puglia, Apulien
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt