MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Maori Moana Sauvignon Blanc 2023

Super sprød Sauvignon Blanc fra New Zealand

På lager
DKK 69,95

Pris: Før: 129,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
75,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

VILD INTROPRIS! SPAR 46%! 4,4 PÅ VIVINO - SAUVIGNON BLANC NÅR DET ER BEDST!

Denne Maori Moana er en helt ny Sauvignon Blanc i vores sortiment, og i kan godt glæde jer, for vinen er klassisk New Zealandsk Sauvignon Blanc når det er bedst. Super frisk, knitrende sprød syre, elegant og forfriskende. En helt utrolig høj Vivino score på 4,4 fra over 7000 forbrugere. Lige nu til KUN 69,95 kr!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Super sprød Sauvignon Blanc fra New Zealand

Denne vin er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand, fra en mindre producent der har produceret vin her i 40 år. Vinen er lagret kort i ståltanke, for at bevare den friske og elegante frugt.

Farven er lys strågylden, med skinnende let grønlige reflekser. Aromaer af citrus, stikkelsbær, nyslået græs, og lime samt et strejf af stenfrugter. Smagen er utrolig intens, knitrende sprød og med nuancer af frisk citrus, lime, grape, græs, hyldeblomst og urter. Smagen er super sprød, tør, og med en stor elegance, hvor syren er perfekt afstemt og fuldender oplevelsen af en klassisk og frisk New Zealandsk Sauvignon Blanc.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til forskellige retter med skaldyr, grillet hvid fisk, salater eller til pastaretterne. Ligeledes perfekt som en sprød apertif i sommersolen på terrassen.

Denne Maori Moana Sauvignon Blanc scorer hele 4,4 på Vivino fra mere end 7000 forbrugere. En super elegant og formidabel Sauvignon Blanc fra New Zealand.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2023
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt