KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Mammoth Zinfandel 2022

Chunky `Zinfandel` fra Apulien

På lager
DKK 55,00

Pris: Før: 79,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
61,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

BLØD OG FYLDIG GRILL VIN! EKSTRA NEDSAT 30%! ZINFANDEL KUP I BLØD, FRUGTRIG OG SMAGSFULD STIL!

Med sin fyldige frugt, sødmefulde noter og lange bløde smag, er Mammoth en stor kundefavorit. En vin der smager godt til prisen - og som lige nu er ekstra nedsat 30%. ⭐⭐⭐⭐⭐ 91 points, 5 stjerner og guldmedalje vidner om en dejlig rødvin til en god pris!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Chunky "Zinfandel" fra Apulien

Mammoth Zinfandel er produceret på 100% Zinfandel (Primitivo) fra Apulien, fra marker omkring Manduria. Vinen er fadlagret på amerikansk eg, som giver masser af nuancer som man kender fra de `rigtige` (..og dyrere) Californiske Zinfandels - noter som chokolade, vanilje og karamel. 

Farven er dyb mørkerød. Aromaerne er dommineret af mørke bær, som blåbær og brombær, samt hints af fad, chokolade og vanilje. Smagen er særdeles fyldig og rig, og man bombarderes af fyldig og koncentreret mørk frugt, samt nuancer fra fadlagringen som chokolade, mynte, vanilje, kaffe og lakrids. En super vin i flot harmoni, som slutter i en lang, blød og frugtrig eftersmag.

Nyd denne vin ved 17-18° grader til fx røde bøffer, roastbeef, store hamburgere, grillmad eller blot som en super velskabt hyggevin. 

Mammoth Zinfandel er et super vinkøb! Fantastisk lækker, blød og smagfuld rødvin fra hælen i Støvlelandet.

Vin Data
Drue
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

91 points

"Hvem elsker ikke en god Zinfandel? Det gør de fleste, og jeg forstår det godt! Den er letdrikkelig, fyldig, sødmefuld, blød og fyldt med frugt. I næsen er den helt “klassisk”,  når det kommer til Californien - duft af mørk frugt, vanilje, chokolade og lakridskonfekt. Til prisen er det et virkelig godt glas!"

VinAvisen

5 stjerner

"Her har vi en rigtig dejlig og varm jule-rødvin med kakaobønne og vanilje i duften og med en dejlig krydret smag med nelliker, allehånde og syltede kirsebær. Men også med en frisk bærnote til slut."

Medaljer

Guldmedalje Mundus Vini

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt