Ny Amazing Discoveries White & Rose er nu til salg! Udsolgt alt for hurtigt sidst. Skynd dig at få del i denne kasse. 12 flasker til kun 649 kr! Læs mere her.

VinAvisen
Smag På Vin

Mammoth Zinfandel 2018

Chunky `Zinfandel` fra Apulien

På lager
DKK 68,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
73,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Chunky "Zinfandel" fra Apulien

Mammoth Zinfandel er produceret på 100% Zinfandel (Primitivo) fra Apulien, fra marker omkring Manduria. Vinen er fadlagret på amerikansk eg, som giver masser af nuancer som man kender fra de `rigtige` (..og dyrere) Californiske Zinfandels - noter som chokolade, vanilje og karamel. 

Farven er dyb mørkerød. Aromaerne er dommineret af mørke bær, som blåbær og brombær, samt hints af fad, chokolade og vanilje. Smagen er særdeles fyldig og rig, og man bombarderes af fyldig og koncentreret mørk frugt, samt nuancer fra fadlagringen som chokolade, mynte, vanilje, kaffe og lakrids. En super vin i flot harmoni, som slutter i en lang, blød og frugtrig eftersmag.

Nyd denne vin ved 17-18° grader til fx røde bøffer, roastbeef, store hamburgere, grillmad eller blot som en super velskabt hyggevin. 

Mammoth Zinfandel er et super vinkøb! Fantastisk lækker, blød og smagfuld rødvin fra hælen i Støvlelandet.

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
Smag På Vin

4 stjerner

"ep! Jeg beskrev 2017’erens aroma som kirsebærsauce, varme krydderier og sød tobak, og det hele gentager sig heldigvis i 2018’eren. Mammothen lever op til sit navn som en fyldig og tung sag, der buldrer over tungen med blød sødme og ikke så lidt krydderi. Her er rig, varm frugt, lakrids og krydderier som kanel, anis og vanilje. En god syre holder sødmen i skak, mens tanninen bare er blød og strøget. Sæt den sammen med tomatbaserede retter, barbecue eller koteletter i fad."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En dejlig rødvin med en vinøs duft af vellagret frugt og en herlig frugtrig og fyldig smag med modne brombær, varme krydrede noter og en indtagende frugtsødme. En vin, mange vil kunne lide - og en vin til en meget rimelig pris."

Vinhulen

Rigtig god til prisen

"Rubinrød. Duften er mørk med let ristet touch og blomme. Smagen er fyldig og meget blød med ristet præg og blå blomme og let sødme. Et touch af rosin og sveskeblomme supplerer. Frugtsyren er flot afstemt til paletten, og det bløde, fyldige og energiske indtryk fortsætter helt ud i spids."

Medaljer

Guldmedalje Sakura Wine Awards

Guldmedalje Mundus Vini

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt