VinAvisen
Smag På Vin
Kanonvin til spotpris points
Vinhulen

Mammoth Zinfandel 2017

Chunky `Zinfandel` fra Apulien

Ikke på lager
DKK 68,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
73,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Chunky "Zinfandel" fra Apulien

Mammoth Zinfandel er produceret på 100% Zinfandel (Primitivo) fra Apulien, fra marker omkring Manduria. Vinen er fadlagret på amerikansk eg, som giver masser af nuancer som man kender fra de `rigtige` (..og dyrere) Californiske Zinfandels - noter som chokolade, vanilje og karamel. 

Farven er dyb mørkerød. Aromaerne er dommineret af mørke bær, som blåbær og brombær, samt hints af fad, chokolade og vanilje. Smagen er særdeles fyldig og rig, og man bombarderes af fyldig og koncentreret mørk frugt, samt nuancer fra fadlagringen som chokolade, mynte, vanilje, kaffe og lakrids. En super vin i flot harmoni, som slutter i en lang, blød og frugtrig eftersmag.

Nyd denne vin ved 17-18° grader til fx røde bøffer, roastbeef, store hamburgere, grillmad eller blot som en super velskabt hyggevin. 

Mammoth Zinfandel er et super vinkøb! Fantastisk lækker, blød og smagfuld rødvin fra hælen i Støvlelandet.

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

“God fylde i aromaen med kirsebærsauce, varme krydderier og sød tobak. Årgang 2017 virker køligere og friskere i smagen end de foregående år med en anelse mere lethed og syre, men stadig med en fyldig og cremet smag af let kogt frugt, kanel, stjerneanis og vanilje. Fin og blød frugtsødme, let syre og mild tannin. Netop på grund af den runde sødme vil den være ganske glimrende til eksempelvis en bolognese med ekstra smagsgivere som bacon og svampe – eller måske endnu bedre til barbecue, hvad enten det er hotwings, spareribs eller nakkekoteletter.”

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En rødvin, der fylder godt i munden med en masse frugt og en masse sødme. En vin, der er nem at drikke. Skænk den gerne vel afkølet."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris points

‘“Rubinrød. Velduftende og frugtet af røde bær, hindbær og ganske let sødme. Smagen er sødmefuld og relativt mørk med vingummibamser, hindbær og let krydret note og masser af frugt og sødmen sammen med fin frugtsyre med bid til at bryde sødmen og den fede frugt. En lille crowdpleaser der er meget tro mod den nye tendens fra Apulien. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen.“

Vivino

Medaljer

Guldmedalje Sakura Wine Awards

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt