Ny "4,2 på Vivino" smagekasse! Altid hurtigt udsolgt, så skynd dig at få del i denne nye smagekasse. Læs mere her.

×
Vin i Øjenhøjde
VinAvisen
FlaskeHalsen

Madame Veuve Point Macon Villages 2018

Cremet og blød Macon Villages til super pris!

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Lyst kød
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Macon Village Chardonnay i cremet og blød stil!

Vinmarkerne i Mâcon Villages AOC er organiseret i en række forbindelser, der hver især er præget af klipper og bakker, hvor vinstokke vokser, op til 400 meter over havets overflade. Jorden består af rig, kalkholdig ler og understøtter væksten af vinstokke, der i gennemsnit er 55 år gamle. Den traditionelle kolde vinfremstillingsproces gør det muligt for vinen at vise de bedste naturlige smage.

Vinen har en flot gylden nuance med grønne refleksioner, som er karakteristisk for Chardonnay. Dens aromaer af eksotiske frugter og friske mandler skaber en sammenhængende duft som allerede her giver lysten til at smage vinen. I smagen er vinen blød med lette eksotiske frugter, som spiller i perfekt sammenhæng med den livlige friskhed i vinen. Til slut mærke man mineraliteten i vinen, som hænger ved i eftersmagen.

Server vinen ved 11-12 grader og prøv den til retter med fisk såsom sushi, lyst kød eller til en omgang risotto. 

Idag er det Geraldine Point som står for vinene hos Madame Veuve Pint, men det er hendes oldemor som startede i sin tid. Takket være hendes mod og beslutsomhed vandt Madame Veuve Point "The Grand Prize" på verdensmessen i Saint Louis i USA i 1904 for sin Pouilly Fuissé. Géraldine Point viderefører sin oldemors vision og vil guide dig til at opdage al mangfoldighed som Bourgogne giver dig, med over 30 AOP-vine vinificeret og ældet i deres kældre i Beaune.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Madame Veuve Point
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Bourgogne
Drikkes bedst
2020-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Fra det burgundiske Macon-område kommer denne Chardonnay, der overrasker med en rigtig lækker og elegant sammenhængskraft. For det er egentlig ikke en exceptionel vin ud i disciplinen at skabe unikke og helt særlige nuancer, man aldrig har oplevet før. Til gengæld er dette en rigtig flot opvisning i, hvordan man præsterer en fremragende balanceret hvidvin, der er lige-til og som rammer uendeligt bredt. Det er dejligt, fyldigt, cremet og blødt, og selvom den ikke nødvendigvis har en unik stil, der giver den helt særlige kendetegn."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin dufter af æbler og har en fyldig let cremet smag med lange noter af moden frugt. En perfekt ledsager til skaldyr og lette fiskeretter. Prisen ved 6 flasker (129 kr) er yderst rimelig for denne kvalitet."

Vin i Øjenhøjde

6 stjerner

"Så simpelthen kan det være – denne hvidvin skal bare prøves!

Ved første møde fanges duftfornemmelsen fra ’kæmpe læske-isen’. Det leder en til varme lyse sommeraftner på terrassen, hvor man har brug for noget læskende til at slukke tørsten. Denne læskende væske er præcis det som denne vin repræsenterer. Duften har noter fra fersken, pærer og gule æbler som giver det frugtige udtryk. I smagen møder man en fløjlsblød vin, som når den rammer tungen bliver yderst velafbalanceret. For at samle frugterne, suppleres der med en slags fedmen til at forene fyldigheden. Man kan dermed i smagen virkelig fornemme dens kompleksitet og mange smagsnuancer. Notes til en selv må helt sikkert være; pas på dens ’bæller’ potentiale – der kan nemt ryge mange flasker på en god aften. "

VinExpressen

Anbefalet points

"Ret neutral, men med lidt tid i glasset åbner den op for lidt citrus, kalksten, et snift af havsalt og terpentin. Ditto i smagen, som også her forekommer ret neutral og dermed vil gøre den til en glimrende ledsager til skaldyr."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Madame Veuve Point

I dag er det Geraldine Point som står for vinene hos Madame Veuve Pint, men det er hendes oldemor som startede i sin tid. Takket være hendes mod og beslutsomhed vandt Madame Veuve Point "The Grand Prize" på verdensmessen i Saint Louis i USA i 1904 for sin Pouilly Fuissé. Géraldine Point viderefører sin oldemors vision og vil guide dig til at opdage al mangfoldighed som Bourgogne giver dig, med over 30 AOP-vine vinificeret og ældet i deres kældre i Beaune.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt