Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
Wine Manual
VinAvisen
Vin i Øjenhøjde
FlaskeHalsen

Madame Veuve Point Bourgogne Pinot Noir 2017

Elegant og struktureret Bourgogne darling!

Ikke på lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Kalvekød
  • Kylling og kalkun
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Stor Bourgogne fra den kvindelige winemaker

Idag er det Geraldine Point som står for vinene hos Madame Veuve Pint, men det er hendes oldemor som startede i sin tid. Takket være hendes mod og beslutsomhed vandt Madame Veuve Point "The Grand Prize" på verdensmessen i Saint Louis i USA i 1904 for sin Pouilly Fuissé. Géraldine Point viderefører sin oldemors vision og vil guide dig til at opdage al mangfoldighed som Bourgogne giver dig, med over 30 AOP-vine vinificeret og ældet i deres kældre i Beaune.

En flot lys farve med dybe rubinrød aspekter. I næsen udfolder denne vin en buket, der drager dig til en kurv med små røde og sorte frugter såsom kirsebær, solbær og blåbær, der udvikler sig til kogte svesker, pebret nuancer, og læder. I smagen er vinen flot og struktureret med en smidig og fuld palette. Eftersmagen holder ved og viser en flot krop, en vin som er i super balance og viser elegancen i de fantastiske vine fra Bourgogne.

Server vinen ved 14-16 grader og prøv den til retter som pot au feu eller til kylling, kalvekød og et ostebord. 

Denne leverer virkelig flot Bourgogne Pinot Noir til prisen. En vintype som oftest er blevet alt for dyr, men der findes (som denne) stadig nogle gode vinkup dernede. 4-dobbelt prisvindende Bourgogne Pinot Noir til en særdeles go pris!

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Madame Vueve Point
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Bourgogne
Drikkes bedst
2020-2030
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Bourgogne-producenten Madame Veuve Point har tidligere vakt stor begejstring med sine hvide vine. Her er det en rød Bourgogne, der i sagens natur er skabt på Pinot Noir-druer. Og den smager altså rigtig godt. Det er ikke den store komplekse oplevelse, men den er så rendyrket og lækker i sin Pinot Noir-stil, at der er rigeligt at gå på opdagelse i alligevel. Det er saftigt og fuld af spændstig energi, der både findes i aromaen og i de mange frugtlag i den dejlige smag, der også rummer en god og afstemt syre. Eftersmagen er et kapitel for sig, og den er med til at gøre dette til en Bourgogne af de rigtig gode, når prisskiltet tages med i betragtning."

VinAvisen

5 stjerner

"Pinot Noir-druens gode frugt, elegance, saftighed og ranke syre er forenet i denne dejlige rødvin. Det er en klassisk Bourgogne, og netop den gode syre gør vinen velegnet til lidt federe retter - som fx patéer."

Vin i Øjenhøjde

5 stjerner

"Dette er en vin, som bærer præg af druen Pinot Noir. Denne har de klassiske duftnoter fra jordbund, hindbær, kirsebær og tranebær. Der hvor vinen adskiller sig en anelse, er gennem blomsterne/urterne som tilfører en mere naturrig og sund oplevelse. Noterne som man formentlig vil kunne fange er viol, rosa, hyben eller tørrede urter. 

I smagen finder man dertil mange af de samme duftnoter, hvilket gør at man virkelig oplever en vin i balance, både i duft og smag. Dens smagsudtryk har en mere blid syre, end der ellers kan være til stede i denne drue. Syren er dermed en faktor som tilfører elegance, til dens ellers moderate udtryk."

VinExpressen

Anbefalet points

"Indtagende næse med en lille stråleglans af lyse, røde bær, mandel, lidt knækkede grene og en kant kirsebærsten. Meget letbenet og let drikkelig rød bourgogne med god friskhed og et lille opstrammende bid i finalen. Anbefalet"

Wine Manual

6 stjerner

"Paletten har en fin saftighed, samtidig med, at vinen fremhæver en lækker kølighed. I afslutningen fornemmer man en elegant og grønlig bitterhed, som tyder på, at der har været stilke med under fermenteringen. Det er også mod afslutningen, at man præsenteres for højdepunktet, hvor vinen koncentreres yderligere og skaber en læskende og endnu saftigere effekt.

Vinen er tør med eleveret syre, lave, men stadig kompleksitetsskabende, tanniner, samt moderat krop og alkohol.

En rigtig vellavet og harmonisk Pinot Noir, hvor man på samme tid får elegance, modenhed og saftighed."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Madame Veuve Point

I dag er det Geraldine Point som står for vinene hos Madame Veuve Pint, men det er hendes oldemor som startede i sin tid. Takket være hendes mod og beslutsomhed vandt Madame Veuve Point "The Grand Prize" på verdensmessen i Saint Louis i USA i 1904 for sin Pouilly Fuissé. Géraldine Point viderefører sin oldemors vision og vil guide dig til at opdage al mangfoldighed som Bourgogne giver dig, med over 30 AOP-vine vinificeret og ældet i deres kældre i Beaune.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt