BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×
97 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen

Iuzzolini Lumare Rosato IGT 2017

Rose med intens farve, smag og duft!

Ikke på lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld kvalitets Rose fra Calabrien!

Vinen er produceret af 80% Gaglioppo og 20% Cabernet Sauvignon fra Campania regionen i det sydlige Italien. Her består jorden primært af kalksten. Druerne høstes først i starten af oktober, hvor druerne er optimalt modne. Vinen har lagret 3 mdr i nye franske egetræsfade og hvilet et par måneder i flasken inden frigivelse.

Farven er meget mørk af en Rose. Delikate aromaer af sødmefulde bær, blomster og hints af krydderier. Rose`en har en særdeles flot fylde og meget frugtrig og blød smag. En Rose i flot balance, som har fin struktur og tilpas syre til at matche den rige frugt.

Server vinen v/ 8-9 grader. Brug denne smagsfulde rose til fisk, fjerkræ, lyst køb eller bare som en hyggevin på terassen.

Lumare Rosato er en Rose med meget intens farve, smag og duft. Det er en spændende og anderledes Rose som bør prøves – f.eks. til brug gennem hele grillaftenen!  

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Rose
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Luzzolini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Calabrien
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Det er en rosévin, der falder lige i min tøsede og lyserøde smag, hvor man næsten fornemmer det lyserøde tyl-skørt svinge om benene. Farven er ellers i den mørke og dybe rosé-kaliber, men allerede i duften er der sødme og velbehag. Smagsmæssigt er vi faktisk ret tæt på saftevand, og nogle vil måske finde den for blød og sødmefuld. Men har man en sød vin-tand og er man lidt af en tøsedreng, der af og til kan lide at tingene ikke bliver for muskuløse og voldsomme, så er der masser af lækkerier, friske bær fra haven og en sød og blød rundhed i smagen på denne italiener."

Luca Maroni

97 points

Vivino

Medaljer

Guldmedalje Concours Mondial de Bruxelles

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt