Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Magnum Premier Cru Champagne til super pris!

Louis Tollet Champagne Premier Cru Brut Magnum 150 cl

På lager

499,95 DKK per stk.
449,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
454,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Lignende produkter

Louis Tollet Champagne Premier Cru Brut Magnum 150 cl

Detaljer

Rigtig god Premier Cru i MAGNUM størrelse!

Her er tale om virkelig god Champagne til den rigtige pris. Louis Tollet høster alle sine druer fra marker der er klassificeret som 1’er Cru. Huset er beliggende i Epernay i Marne-dalen, syd for ”Champagnehovedstaden”, Reims.

Louis Tollet Premier Cru er produceret på Champagnes ”store” druesorter: Pinot Noir 75% og Chardonnay 25%. Druerne er høstet på Premier Cru- og Grand Cru-jorder i Côtdes Blancs og i Montagne de Reims. Vinifikationen er traditionel.

Vinens elementer

Den første gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur. Champagnen er sammensat af årgangene 2000 og 2001 samt 15% Vin de Reserve. Sammensætningen sikrer at Champagnen altid er ensartet i smagen, når den forlader huset. Den anden gæring i flasken finder sted i de dybe kældre under Louis Tollet. Den lave kældertempratur giver en langsom gærings- proces i flasken, som udvikler de fineste ”bobler”.

Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og rejses langsomt tillodret stilling, så depotet, bundfaldet, kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og”bindes” til flasken med en ståltrådsagraf.

Serveringstemperatur og anvendelse

Champagne Louis Tollet, Brut, Grande Réserve, Premier Cru, har en flot gylden farve med grønne reflekser i glasset. Duften er frisk med grønne bær. Smagen er behagelig fyldig med en vedholdende fin ”mousse” og lang finessefyldt eftersmag.

Vi anbefaler at servere vinen ved 8–10° grader. En Champagne som gør sig fremragende som aperitif, og en dejlig ledsager til mange måltider.

Drue
Chardonnay
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Vintype
Årgang
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Louis Tollet
Størrelse
150 cl
Alkohol
12%
Region
Champagne
Website
Lagring
Drikkes bedst
2017-2022
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse