BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×
92 points
Tony Loves Top 100 Wines

Longview Whippet Sauvignon Blanc 2017

Elegant og veldrejet Sauvignon Blanc

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Elegant og sprød Sauvignon Blanc

Whippets er ofte omtalt som en perfekt, alsidig hunderace - de er blide, omgængelige, venlige mod fremmede og meget sociale. De er også kendte for at være en livlig og elegant hunderace. Denne Saugvinon Blanc er navngivet til ære for denne bemærkelsesværdige race og dens egenskaber. En oversøisk hvidvin, som afspejler det kølige klima i Adelaide Hills, som kendetegner disse Sauvignon Blanc hvidvine.

Druerne til denne Sauvignon Blanc er håndplukket i de tidlige morgentimer på vinmarkerne omkring Macclesfield i Adelaide Hills. Druerne er blevet knust, hvorefter druemosten er blevet adskilt fra drueskallerne med en efterfølgende grov jordfiltrering, som sikrer en klar finish.

Longview Whippet Sauvignon Blanc 2015 er livlig og elegant, lys i farven og fyldt med en skøn duft af nyslået græs, passionsfrugt og kaprifol. Velafbalanceret naturlig syre giver vinen sin sprødhed og fine struktur med en elegant mund af citrusfrugter, mango, og stikkelsbær. Fin fylde og en lang skøn eftersmag.

Server vinen v/ 10-12° grader og gerne til retter med laks og skaldyr eller let krydrede asiatiske retter.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Longview Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol
12%
Region
Adelaide
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
Tony Loves Top 100 Wines

92 points

Medaljer

93 points Martin Field, Wine Talk; “Adelaide Hills, South Australia. A refreshing change from the endless New Zealand sauvignon blanc that seems to be the Sunshine Coast’s most popular wine. Light and pale to the eye. There are aromatics of white flowers and asparagus in the bouquet. In the mouth the wine is dry and generously fruity. A true fruit cocktail at the tangy end of the fruit spectrum - I tasted hints of kiwifruit, passion fruit, pineapple and lychee. Great as an aperitif or entrée wine.”

Om producenten

Longview Vineyards

Siden er det blevet totalt restaureret og udviklet til et af sydaustraliens mest attraktive mål for vinturisme – hvor de både er kendt for deres fantastiske vine, søndags tapas, guidede ture på gården, deres årlige `The Piece project` samt mulighed for at overnatte på deres 4 stjernet indkvartering. Longview har hurtigt udviklet sig til at være et af de mest prisvindende vinhuse i området, og de fortsætter konstant deres arbejde på at producere nogle af de vine af højeste kvalitets fra Adelaide Hills.

Området ved Longview Vineyard er lidt varmere end generelt i Adelaide Hills, men vinene er stadig `cool climate` i stilen, som giver tilbageholdenhed og finesse – dog uden på nogen måde at gå på kompromis med dybden i vinene. Longview er i dag kendt som et af Adelaides absolut mest prisvindende vinhuse,

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt