BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×
90 points
Huon Hooke

Longview Vista Shiraz Barbera 2016

Spændende australsk rødvin af Shiraz og Barbera

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Spændende blend af Barbera og Shiraz

Vinen er produceret af 90% Shiraz og 10% Barbera. Alle druerne er håndhøstet fra Longviews egne vinmarker i Adelaide Hills. Gæring og lagringen foregår for Shiraz`en i franske egetræsfade der har været brugt 1-2 gange og til Barbera`en har de brugt egetræsfade fade der er brugt 5 gange tidligere.

Disse 2 druer går overraskende godt i spænd. Longviews cool-climate Shiraz der giver smag af krydderier og knuste bær, mixed med lidt Barbera der giver vinen mere kirsebær noter samt syre og struktur.

Aromaer af modne kirsebær og blommer, samt underliggende nelliker, blomster og peber. Vinen er frugtrig og frisk. Den har en flot intensitet og afstemt syre. Eftersmagen er blød og venligt.

Server vinen v/ 16-17 grader. Prøv vinen til grillmad, svinemørbrad, pasta, eller pizza.

Spændende australsk blend af Shiraz og Barbera. Shiraz`en giver vinen krydderi og knuste bær, hvor Barberaen giver vinen friskhed, syre og finesse.

Vin Data
Drue
Barbera
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Longview Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Adelaide Hills
Lagring
Kort fadlagring
Drikkes bedst
2018-2023
Anmeldelser
Huon Hooke

90 points

Medaljer

93 point Australian Wine Showcase

Sølvmedalje Royal Adelaide Wine Show

Sølvmedalje China Wine & Spirits

Guldmedalje Australian Wine Showcase

 

Om producenten

Longview Vineyards

Siden er det blevet totalt restaureret og udviklet til et af sydaustraliens mest attraktive mål for vinturisme – hvor de både er kendt for deres fantastiske vine, søndags tapas, guidede ture på gården, deres årlige `The Piece project` samt mulighed for at overnatte på deres 4 stjernet indkvartering. Longview har hurtigt udviklet sig til at være et af de mest prisvindende vinhuse i området, og de fortsætter konstant deres arbejde på at producere nogle af de vine af højeste kvalitets fra Adelaide Hills.

Området ved Longview Vineyard er lidt varmere end generelt i Adelaide Hills, men vinene er stadig `cool climate` i stilen, som giver tilbageholdenhed og finesse – dog uden på nogen måde at gå på kompromis med dybden i vinene. Longview er i dag kendt som et af Adelaides absolut mest prisvindende vinhuse,

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt