★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    90 points
    DinVinGuide
    FinansBureauet
    Lækker Cabernet fra australske Longview

Longview Devils Elbow Cabernet Sauvignon 2013

På lager

169,95 DKK per stk.
83,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
88,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Longview Devils Elbow Cabernet Sauvignon 2013

Detaljer

Australsk top Cabernet med stort lagrings potentiale

100% Cabernet som blev høstet i hånden og fadlagret hele 20 måneder i et mix af nye og brugt franske egetræsfade. 14% alkohol. Bonus info; Konsulent og rådgiver på vingården er ingen mindre end Ben Glaetzer - det i sig selv siger noget om hvilken kvalitet disse vine laves i! 

Vinens elementer

Farven er dyb lilla, med et violet skær. Aromaer af solbær, lakrids, neliker, mynte og krydret møke kirsebær. Fadlagringen kan smages i form af både vanilje og kakao og letristet egetræ. Tanninerne er afbalancerede og eftersmagen er laaaaaang og vedholdende, hvor det især er de sorte bærfrugter og krydderier der bliver hængende.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 17-18° grader for den optimale vinoplevelse og lad den gerne dekantere et par timer før servering. Denne Cabernet er ideel til store bøffer, grillkød, gryde- og simreretter samt andre smagfulde retter.

Alt i alt er det simpelthen en stor og lækker Australsk Cabernet i topklasse - og en vin som formår både at vise stor dyb frugt tilsat en vis elegance.

Drue
Cabernet Sauvignon
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2013
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Longview Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Adelaide
Website
Lagring
20 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2025
DinVinGuide

90 points

"Saftig vin med masser af bærsmag. Solbær, kirsebær, tobak og vanilje i smagen. Vellavet med en medium koncentration og en krydret, pæn af slutning."

FinansBureauet

5 stjerner

"Spændende australsk Cabernet med sødmefuld kirsebærnæse, mellemfyldig mund med varm frugt og krydrede undertoner og en pæn lang eftersmag med noter af engelsk lakrids."

Longview Vineyards

Siden er det blevet totalt restaureret og udviklet til et af sydaustraliens mest attraktive mål for vinturisme – hvor de både er kendt for deres fantastiske vine, søndags tapas, guidede ture på gården, deres årlige `The Piece project` samt mulighed for at overnatte på deres 4 stjernet indkvartering. Longview har hurtigt udviklet sig til at være et af de mest prisvindende vinhuse i området, og de fortsætter konstant deres arbejde på at producere nogle af de vine af højeste kvalitets fra Adelaide Hills.

Området ved Longview Vineyard er lidt varmere end generelt i Adelaide Hills, men vinene er stadig `cool climate` i stilen, som giver tilbageholdenhed og finesse – dog uden på nogen måde at gå på kompromis med dybden i vinene. Longview er i dag kendt som et af Adelaides absolut mest prisvindende vinhuse,

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse