★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Vores showroom holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen kører videre som normalt, med dag til dag levering.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  FinansBureauet
  VinAvisen
  FlaskeHalsen
  En seriøs udfordrer til bedste vin til prisen!

Lobo e Falcao 2016

På lager

89,95 DKK per stk.
65,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

 • FinansBureauet
  VinAvisen
  FlaskeHalsen
  En seriøs udfordrer til bedste vin til prisen!
  Lobo e Falcao 2016

  Lobo e Falcao 2016

  89,95 DKK
  65,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
 • Perfekt kombination af sprødhed og cremet frugt
  Lobo e Falcao Blanco 2016

  Lobo e Falcao Blanco 2016

  89,95 DKK
  65,00 DKK
  ved køb af min. 6 stk.
Lobo e Falcao 2016

Detaljer

Smagsfuld, koncentreret og let krydret publikumspleaser

Denne vin er et blend af forskellige druer fra Tejo, området nord for Lisabon. Her gemmes nogle vinmarker med meget gamle vinstokke. Disse vinstokke producerer ikke særlig mange druer per hektar, men de små rosiner de får frem, giver mosten til denne koncentreret rødvin – og så tilmed til en pris som næsten er uvirkelig ifht. kvaliteten.

Farven er dyb kirsebærrød. Aromaer af vilde brombær, sødmefulde krydderier og kaffe. Smagen er meget halv tør, blød, og med masser af modne røde frugter samt noter fra fadlagringen.

Drik vinen v/ 17-18 grader til smagsfuld mad, som f.eks. krydret gryderetter, grillet kød eller andet rødt kød.

En seriøs udfordrer til bedste til prisen! Denne er til fans af fyldige og bløde vine for en slik. Her er masser af rig, mørk og krydret frugt!

Drue
Diverse sorter
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Tejo
Website
Lagring
6 måneder i egetræsfade
Drikkes bedst
2017-2019
FinansBureauet

6 stjerner

BEMÆRK; Anmeldelse af sidste årgang (2014); "Lobo e Falcao 2014 hedder vindervinen, som forhandles af Andrup Vin til en pris af 55 kr. ved køb af 6 stk. Og det er en ganske fascinerende sag, som stilmæssigt mest af alt minder om nogle af de kraftige og sødmefulde vine, man støder på i de sydligste italienske regioner. Vinen er et blend af forskellige druer fra et område nord for Lisabon, som huser marker med meget gamle vinstokke der kun producerer få og små druer, som så til gengæld er med høj koncentration. Det giver sig udtryk i en kraftfuld vin med flamboyant næse med dominans af kirsebær og tæt og mættende slikmund med underspillet rosinsødme og delikate noter af hvid peber, brombær og overmodne kirsebær. Noget så sjældent som en ægte portugisisk pleaser til imponerende lav pris."

FlaskeHalsen

5 stjerner

BEMÆRK; Anmeldelse af sidste årgang (2014); "I en blandet blindsmagning er der stor forbavselse over, at vi her har at gøre med en portugisisk rødvin til hvedagsbudget. Gættene på pris ligger langt højere end de 55,- vinen kan købes til, når den er på tilbud, og der gættes på, at den ligeså vel kan være amerikansk som sydafrikansk. Lobo e Falcao er skabt på en række forskellige lokale druer, og i Portugal er der efterhånden en rigtig god fornemmelse for, hvad der skal til, for at disse drueblandinger også bliver vel modtaget på de internationale markeder. Det lever denne vin absolut op til med sin bløde og krydrede stil, der stadig er fuld af fin frugt. Det er en rigtig rar vin, der sagtens kan tage pladsen fra de krydrede vine, vi ellers prioriterer i Danmark, og ærligt talt ville du ikke undre dig, hvis du havde betalt på den dyre ende af 100 kroner for denne. Smagsmæssigt trækker Lobo e Falcao fire stjerner, men vi er simpelthen nødt til at kaste en ekstra efter den på grund af prisen, for vi har at gøre med et usædvanligt godt køb til prisen"

VinAvisen

5 stjerner

BEMÆRK; Anmeldelse af sidste årgang (2014); "55 kr. for en rødvin som denne er faktisk billig. Vinen har dejlig, let cremet smag med god bærfrugt, noter af kaffe og vanille, en fin sødme og lang eftersmag. Lidt af et kup"

 1. LÆKKER anmeldt af Magnus d. 17/10/2017
  Din bedømmelse

  Rigtig lækker vin til de penge, et decideret fund!

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse