Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Flot Alsace Riesling til prisen

Les Faîtières Riesling 2016

På lager

79,95 DKK per stk.
64,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
69,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Les Faîtières Riesling 2016

Detaljer

Vinen her er fra producenten Les Faîtières, hvor man fremelsker en helt ren frugt ved at høste druerne på deres optimale modningstidspunkt. Vinifikationen foregår i kælderen efter moderne fremstillingsmetoder med kølig fermentering og ingen lagring på fade. Denne proces bevarer druens oprindelige karakter og forstærker dens terroir.

Alsace er et af de mest charmerende vindistrikter i verden, beliggende i det nordøstlige hjørne af Frakring. Området har gennem historien også hørt under Tyskland, men stilen er hverken rigtig fransk eller rigtig tysk.

Vinens elementer

Denne Riesling fra Alsace byder på en flot strågylden farve i glasset. I både næse og mund mødes du af en delikat potpourri af hvide sommerblomster og mineralitet. Den opleves tør og medium fyldig i munden med en god stilfuld frugtkoncentration.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne hvidvin ved 8-10° grader for den optimale vinoplevelse. Denne Riesling er den perfekte ledsager til måltider med fisk, skaldyr, sushi, lyst kød og tørre oste. Kan også benyttes som en svalende tørstslukker og hyggevin.

Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
12%
Region
Alsace
Website
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2017-2020
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse