Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Flot Gewurztraminer med let sødme

Les Faîtières Gewurztraminer 2016

På lager

79,95 DKK per stk.
74,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
79,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Les Faîtières Gewurztraminer 2016

Detaljer

Druerne til denne Gewurztraminer er høstet manuelt på deres optimale modningstidspunkt på marker smukt beliggende i ét af de bedste områder til denne drue, og vinen er fremstillet efter traditionelle metoder. Druerne bliver skånsomt transporteret ned til vingården, hvor de bliver presset. Fermenteringsprocessen foregår herefter på temperaturstyrede ståltanke for at bevare druens oprindelige karakter og terroir.

Vinens elementer

Denne Gewurztraminer fra Les Faîtières byder på en flot intens gylden farve i glasset med dybe gulige nuancer. I næsen mødes du af honning og kærlighedsfrugter. Vinen opleves dejlig rund og afbalanceret med en velintegreret sødme, som får godt modspil af den friske frugtsyre. Smagen domineres af honning, kandiserede frugter akkompagneret med noter af citrus. Eftersmagen er lang og vedvarende med en skøn elegance, man sjældent oplever i denne type vine.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne hvidvin ved 10-12° grader for den optimale vinoplevelse. Denne Gewurztraminer er en skøn ledsager til kraftige retter med fisk, foie gras, asiastiske måltider, stærke oste og desserter.

Drue
Gewurztraminer
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Alsace
Website
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2017-2020
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse