12 FLASKER PRISVINDENDE RØD OG HVIDVIN TIL KUN 499 KR INCL FRI FRAGT. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×

Le Tre Sorelle Pinot Grigio 2021

Herlig Pinot Grigio fra det solsige Abruzzo

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
65,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Herlig Pinot Grigio fra det solrige Abruzzo

Vinen er produceret af 100% Pinot Grigio fra Abuzzo regionen i det sydlige Italien. Vinen har lagret kortvarigt i ståltanke.

Farven er stråhylden med grønne reflekser. Frugtige aromaer af citrus, æbler og lidt tropisk frugt, samt hints af blomster og urter. Smagen har en dejlig frisk og intens frugt. Balanceret syre for en blød smagsoplevelse. Dejlig lang eftersmag.

Server vinen v/ 7-8 grader. Prøv den til salater, skaldyr, fisk eller snacks og lettere tapas. Også oplagt til et glas på terrassen uden mad.

Herlig Pinot Grigio fra det sydlige Italien, som er frugtig, blød og frisk. Virkelig en vin der levere kvalitet til prisen.

Vin Data
Drue
Pinot Grigio
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Di Camillo Vini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Abruzzo
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Di Camillo Vini

Di Camillo Vini blev grundlagt i starten af 1900-tallet af Peppino Di Camillo. I dag er det 5 og 6 generation af familien der driver vinhuset - Paolo og Sara di Camillo. Siden starten har kvalitet altid stået over behovet for en stor produktion, og netop derfor var deres vine eftertragtet og export ud af landet startede allerede i 1950`erne.

Vinhuset er løbende blevet udvidet og i dag har de en stor kapacitet, som gør at de har mulighed for at producerer en bred vifte af egne vine, labels og flaske andre producenters vine.

Vinhuset og deres marker er beliggende i Chieti området, i Abruzzo regionen i det sydlige Italien. Abruzzo er en af Syditaliens solrige regioner. Her ligger vinhuset ca 300 meter over havets overflade og kun 10 km fra havet på den ene side og de Abruzzo´s bjerge på den anden. Floden Moro løber forbi flere af vinhusets marker og dette giver en unik geografisk kombinationen og perfekte forhold for vinproduktion.

I dag kan Di Camillos vine findes over hele verden og vinhusets personale arbejder konstant på at producere gode vine til fornuftige priser. Dette arbejde udføres ved at benytte de nyeste teknologier, uden at glemme traditionerne.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt