SUPER VALUE SMAGEKASSE MED 12 FL FOR KUN 499 KR. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
94 points
Mad og Monopolet
Houlberg Vinblog

Le Long Chemin Aurelie Vic Limoux 2021

Lad dine drømme komme til virkelighed!

På lager
DKK 175,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
181,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
Beskrivelse

Detaljer

Lad dine drømme blive til virkelighed, med denne eminente Chardonnay vin!

En vin som kommer fra det populære vinhus Domaine Preignes Le Vieux, her er topvinen Le Long Chemin fra Limoux i Languedoc. Vinen er lavet på 100% Chardonnay, alle druer til vinen er sorteret i hånden. Vinen lagrer hele 8 måneder i splinternye egetræsfade og halvdelen af mosten lagrer med skallerne fra druerne.

Vinen har en flot strågul farve med grønligt skær. Du bliver i næsen modtaget af en skøn intens brioche og let fad. I smagen bliver du ramt af en smuk frugt palette, såsom dragefrugt, citrus og en let kakifrugt note. Du fornemmer hurtigt fadsmagen, de friske hasselnødder og dens store fylde. En vin som tager dig til drømmeland, her får du en top kvalitets Chardonnay fra øverste hylde. Friskhed, fad og cremethed.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til kylling, fed fisk eller ost. Du vil ikke fortryde det! 

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Robert Vic
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
8 måneder i egetræsfade
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

94 points

"Stor Chardonnay behøver ikke kun komme fra Bourgogne, når det kommer til fransk hvidvin. Languedoc-Roussillon kan også noget. I næsen er den cremet og med duft af citrus, tropisk frugt, ristet brød, smør, hasselnødder og marcipan. I munden er den blød, rund, cremet og med masser af frugtfylde, fad og en fin syre til at styre det hele i mål - glimrende vin!"

Houlberg Vinblog

5,5 stjerner

"Sikke da en dejlig duft ... virkelig blød, cremet og nøddet duft med nærmest en kalket note. Som sidst er der smeltet smør, butterdej, abrikos, modne æbler, pærer, ristede mandler og hasselnødder og klare fadnoter med vanilje, en svag lille grøn note med estragon ... ellers omfavnende, comfort og fyldig med stor pondus.

Hvor smager den vidunderligt ... vitterlig så blød, rund, cremet med burgundisk Chardonnay fedme, fersken, ananas og bitter lemon, så vinen bare breder sig roligt og effektivt i munden, mens syren leger kispus og måske nok ikke mærkes synderligt, men er med hele vejen suppleret af let peber, den lille bitterhed, lidt kalkede elementer og så en pænt stor saftighed, så dermed en lille ener."

Medaljer

Guldmedalje Mundus Vini

Guldmedalje Top 100 de Langeuedoc

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt