Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
Houlberg Vinblog

Le Long Chemin Aurelie Vic Limoux 2019

Lad dine drømme komme til virkelighed!

På lager
DKK 175,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
181,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
Beskrivelse

Detaljer

Lad dine drømme blive til virkelighed, med denne eminente Chardonnay vin!

En vin som kommer fra det populære vinhus Domaine Preignes Le Vieux, her er topvinen Le Long Chemin fra Limoux i Languedoc. Vinen er lavet på 100% Chardonnay, alle druer til vinen er sorteret i hånden. Vinen lagrer hele 8 måneder i splinternye egetræsfade og halvdelen af mosten lagrer med skallerne fra druerne.

Vinen har en flot strågul farve med grønligt skær. Du bliver i næsen modtaget af en skøn intens brioche og let fad. I smagen bliver du ramt af en smuk frugt palette, såsom dragefrugt, citrus og en let kakifrugt note. Du fornemmer hurtigt fadsmagen, de friske hasselnødder og dens store fylde. En vin som tager dig til drømmeland, her får du en top kvalitets Chardonnay fra øverste hylde. Friskhed, fad og cremethed.

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til kylling, fed fisk eller ost. Du vil ikke fortryde det! 

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Robert Vic
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
8 måneder i egetræsfade
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Vidunderlig og burgundisk i duft med indslag af ananas, frisk kærnet smør, ristede mandler, nye fade og lidt tropejuice. Saftig i smagen, hvor man finder god intensitet, cremethed og også livlig syre. En seriøs og højt anlagt vin fra det sydfranske Limoux."

Houlberg Vinblog

5 stjerner

"Sikke en besnærende, cremet og lidt kalket aroma. Det er smeltet smør, butterdej, abrikos, modne æbler og sådan nærmest lidt varm i frugten, har lidt ristede mandler og hasselnødder, søde og pirrende krydderier, vanilje, egetræ og selvom det reelt alle er sådan lidt tykke, fede dufte, så er der noget elegant over duften.

I munden er vinen også blød og cremet, næsten ved første sip helt uden syre eller kant, men alligevel elegant med en burgundisk nerve, fersken, ananas og lemon. Og så er det som om, at syren arbejder lidt nedenunder helt ubemærket i motorrummet og giver vinen en vis rygrad og karakter. Det løfter lige tingene ... multo eleganto."

Medaljer

Awarded Wine points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt