AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×
Smag På Vin

La Orphica Seleccion Sintonia Rose 2021

Frugtrig, blød, let sødmefuld og super frisk spansk...

Ikke på lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
65,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Grill mad
  • Hygge
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Spansk Rose perfektion til prisen

Denne skønhed er lavet af Danske David Tofterup som er winemaker hos Bodegas Trenza. Vinen er produceret af 90% Garnacha samt 10% Bobal. Druerne blev håndplukket på det optimale modningsstadium i den første uge af september 2021 ved de tidlige morgentimer, hvor temperaturerne var lave og selve druerne var nedkølede. Høst under disse forhold giver den bedste mulighed at bevare deres naturlige aromatiske egenskaber. 

Blød, frisk og frugtrig Rose

La Orphica Selección Sintonía tilbyder et nyt twist til, hvad det vil sige at være en spansk rosé. Der er opnået en smuk sart lyserød farve og der er fanget de lækre karaktere fra Garnacha- og Bobal-druerne, hvilket resulterer i en rosévin med harmoniske, frugtrige og let sødmefulde nuancer, som spiller vidunderligt sammen med de delikate aromaer af vilde urter. Fremtrædende aromaer af røde frugter som modne hindbær og søde vilde jordbær, fornemmes straks når vinen hældes i glasset. I smagen komplimenteres disse rige bærnoter perfekt med friske nuancer af grape og blodappelsin. Der er antydninger af friske urter, der bliver hængende og provokerer. Smagen er ren med blød teksturer og velafbalanceret frisk frugtagtig syre.

Server vinen v/ 7-8 grader. Prøv den f.eks. til caesar salat, club sandwich, grillet fjerkræ, skaldyr eller blot til hygge uden mad på terrassen en varm sommer dag.

La Orphica er en af vores mest populære vin-serier og denne Rose er måske den bedste af alle. Perfekt frugtrig, med spændende nuancer, en lille sødme og masser af friskhed. Det bliver ikke meget bedre - og nok det bedste Rose vi har til prisen!

Vin Data
Drue
Bobal
Grenache
Type
Rose
Årgang
2021
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Trenza
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Lagring
Rustfri ståltank
Drikkes bedst
2022-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Her er en prisfornuftig og god rosé, der ikke kræver så meget betænkningstid – en såkaldt ’no brainer’. Smager og dufter af fyldige røde bær som hindbær og skovjordbær med lidt rød grape og et lille grønt islæt. Tør med en lillesmule frugtsødme og en frisk syre. Den gode fylde og smagsintensiteten gør den egnet til mere fyldige retter, så brug den gerne til det lyse svinekød og den hele kyllingesteg, også hvis du tilbereder den på grillen."

Læs hele anmeldelsen her
Medaljer

Guldmedalje - Berlin Wine Trophy 2022

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Om producenten

Trenza

Trenza blev grundlagt i 2004 af storebror David, senere stødte lillebror Jonas til. De to brødre har en lang historie i Spanien, som de immigrerede til i en meget ung alder. Den ungdommelige nysgerrighed gjorde integrationen nem for de to unge gutter, som lynhurtigt tilegnede sig en bred kulturel viden og gode sprogkundskaber. Begge drenge blev tidligt fascineret af vinproduktion, og da de blev voksne, kastede de sig over forskellige vinprojekter. Det var dog først da David startede egen produktion op i 2004, at Jonas øjnede muligheden for at indgå et tæt samarbejde med storebror.

”Trenza” betegner synergien, der opstår når to eller flere druesorter kombineres i samme vin. Brødrene anvender Monastrell, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Garnacha og Merlot i forskellige kombinationer for at opnå den ønskede synergi, som kommer til udtryk i en kraftig, kompleks og unik vin. Alle stokkene slår rødder omkring Yecla, som udgør et 4.500 ha. stort vinområde i det sydøstlige Spanien.

Brødrenes marker ligger nord for Yecla 750 - 800 meter over havets overflade. Jordbunden i området er stenet og rig på kalk og mineraler. Området nord for Yecla hedder Arriba, og er med en årlig nedbørsmængde på 2-300 mm et af de tørreste vinområder i hele verden. I Arriba når temperaturen op på 39-42 grader i dagtimerne og rammer 15 grader om natten. De ekstreme forhold leder til et meget lille udbytte, med meget høj intensitet.

I forædlingen anvender brødrene traditionel vinificering, som afsluttes af fadlagring. Brødrenes vine er fulde af saftig frugtkraft, gode krydderier fra fadene og det intense klima og en fin balance i tanninerne.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt